Založ si blog

Majský bude sedieť v base, zatiaľ čo právny architekt pyramídových hier Mazák, biely kôň Matoviča, sedí na čele Súdnej rady.

 

Na deväť rokov musí nastúpiť do väzenia podnikateľ Jozef Majský, ktorému v stredu Najvyšší súd potvrdil vinu v kauze podvodu na nebankovkách Horizont Slovakia a BMG Invest. Najvyšší súd zamietol Majského odvolanie proti rozsudku  Špecializovaného trestného súdu v Pezinku z roku 2015.

Poškodených nebankovými subjektami je veľa a sú často znevažovaní, že si za to môžu sami, lebo tam vkladali dobrovoľne a pod. hoci jednoznačne boli predmetom aj štátneho podvodu, pretože, tieto spoločnosti fungovali so súhlasom štátu. Reklamy ktoré vysielala i verejnoprávna televízia sľubovali  48 % zhodnotenie a „zisk z rozumu“, za  minimálne tichého súhlasu, alebo tolerovania generálnym prokurátorom.

V tejto spojitosti treba tiež objasniť,  z „koho rozumu“, pretože všetci, títo majitelia nebankoviek boli iba plagiátormi právnej architektúry, ktorú vypracoval dnešný predseda Súdnej rady Mazák, pre nebankovú pyramídovú spoločnosť SAS v Košiciach. Podľa jeho právneho vzoru, potom vznikali ďalšie takéto spoločnosti ako, BMG,  Horizont, AGW, Drukos, Sun a ďalšie.

Mazák vložil do tejto „materskej“ nebankovky milión korún a vybral si tesne pred krachom 48 miliónov. Super podvodná korupcia ako vyšitá u „morálneho etanolu“ očistného procesu v slovenskej justícii.

Všetci doteraz odsúdení, v súvislosti s týmito pyramídovými spoločnosťami, sú tak len plagiátormi Mazáka, ktorého do Súdnej rady dosadila ďalšia  skupina plagiátorov, ktorá predstavuje aktuálnu vládu SR. Mazáka ako predsedu Súdnej rady navrhol právny expert SaS Baránik. Zrejme ide o nostalgiu, keďže jeden z odsúdených zakladateľov pyramídovej spoločnosti Sun, Šikrha, je zhodou okolností otec družky predsedu tejto strany Sulíka.  Ďalší z radu plagiátorov Matovič, nakúpil aj s manželkou od tunelára týchto spoločností Majského pozemky, za tretinovú cenu oproti znaleckým posudkom.

Ak teda už viacerí plagiátori Mazákovej právnej architektúry pyramídových spoločnosti dostali zhruba po deväť rokov, kedy dostane aspoň deväť rokov aj samotný školiteľ Mazák?

Zdá sa, že pri tejto vládnej konštelácií korupčno-podvodných plagiátorov mu to nehrozí.

Luxusný dovolenkový výlet Bidenovej na Slovensku.

09.05.2022

V zmysle Pravidiel diplomatického protokolu v Slovenskej republike nemá manželka prezidenta USA Joe Bidena postavenie oficiálneho predstaviteľa štátu, ani osoby sprevádzajúcej hlavu štátu. Nie je možné jej preto priznávať rovnaké postavenie, ako keby bola súčasťou návštevy prezidenta USA, nakoľko prezident nepricestoval spoločne s ňou. Konkrétne ide o vyvesovanie [...]

Ivan Mikloš nový poradca Čaputovej. Na otázky vraždenia civilistov na Ukrajine?

03.05.2022

Mikloš, ktorý v marci 1999 konkrétne pomáhal Američanom vraždiť srbských civilistov sa zrazu „záhadne“ presne o 23 rokov neskôr stáva poradcom Čaputovej. Prečo asi ? Náhoda? Alebo proces „Niekým“ riadený proti Slovensku? Slovanom? Kto je vlastne Mikloš, poradca Čaputovej od polovice marca 2022? Mikloš, okrem iného, je bez najmenších pochybnosti autor vykradnutia [...]

Podstata dnešných problémov na Ukrajine je dokonale vystihnutá vo vyjadreniach Anglosasov o Slovanoch v nie tak dávnej minulosti.

28.04.2022

Bill Clinton, americký prezident: „Cieľom NATO v budúcnosti je nasadiť mierové sily v regiónoch etnických konfliktov a hraničných sporov od Atlantického oceánu po pohorie Ural.“ Smernica prezidenta USA Clintona č. 13, február 1992 „… Na privedenie Jeľcina k moci sme minuli mnoho miliárd dolárov, ale viac ako sa nám to vyplatilo, vyradili sme konkurenta – [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.