Založ si blog

Vyzývam Matoviča, aby bez najmenších pochybnosti verejne vylúčil, že minister obrany Naď je agentom CIA.

Kyselica nesporne porušil zákon, keď ako tajný agent Vojenskej spravodajskej služby kandidoval za OĽaNO v parlamentných voľbách.

Matovič, Naď či Mikulec prekvapivo tvrdia, že mu veria, čím demonštratívne vyzývajú všetkých občanov, aby porušovali zákony štátu. 

Kyselicová na profile hrdo zdieľa video manžela z 20. februára tohto roku (vtedy tajného agenta a verejného kandidáta v jednej osobe), v ktorom hovorí, že „zákon a spravodlivosť musí platiť pre všetkých ľudí rovnako“.            

Samotný korupčno – podvodný plagiátor Matovič ide ešte ďalej v obhajobe tajného agenta XYZ Kyselicu, keď porušovateľa zákona označil za hrdinu, zrejme so zámerom postaviť mu sochu. To má logiku, veď sám sa chválil, že s rodinou býva v neskolaudovanej vile, on sám prekračuje rýchlosť, podvádza pri diplomovkách a označuje sa za zlodeja.

Kyselica v piatok vyhlásil, že má mandát od voličov a vracia sa do parlamentu.

Jeho zotrvanie v pozícii poslanca je ohrozením bezpečnosti štátu a urážkou voličov, ktorých on žiadal, aby mu uverili a prišli voliť. OĽaNO sľubovalo priniesť novú morálku. A veru ju i prinieslo. Ale staronovú „morálku „spravodajských hier, super korupcie a ťažkých podvodov.

Spolupráca agenta s tajnou službou vzniká na báze dobrovoľnej alebo nedobrovoľnej. Finančná motivácia je skoro vždy extrémne dôležitá pri verbovaní agentov. Nedobrovoľná spolupráca s tajnou službou však nastáva vždy, ak tajná služba disponuje informáciami, ktorými agenta môže vydierať a kompromitovať. Tie sa pritom nachádzajú spravidla v bezpečnostnom spise. Je aj motivácia z presvedčenia. Zatiaľ nepoznáme právu motiváciu Kyselicu.

Ultraliberálni vykladači práva špekulujú, či ide o utajované skutočnosti spojené s podvodným získaním poslaneckého mandátu Kyselicu.

Odkazujem im iba jedno, že v zmysle o ochrane utajovaných skutočností, nemôže utajovanou skutočnosťou byť informácia o nezákonnom alebo nesprávnom postupe alebo nezákonnom rozhodnutí verejných činiteľov, resp. orgánov verejnej moci.

Profesionálni vojaci v právnom štáte nesmú byť členmi politických strán. Kyselica ako spravodajský dôstojník a zároveň príslušník ozbrojených síl tento princíp, nielen porušil, ale tiež hrubo pošliapal. Porušil zákon už v okamihu, keď sa aktívne zapojil do kampane politického hnutia OĽaNO, lebo ako spravodajský dôstojník a zároveň príslušník ozbrojených síl v štátnej službe to nesmel robiť.

V čase zloženia sľubu poslanca, Kyselica, keďže to nedementoval, bol stále príslušníkom Vojenského spravodajstva, čiže post nesporne získal podvodom. Kto mu ešte môže veriť?

V štandardnej, hoci aj s istými chybami fungujúcej demokratickej spoločnosti, existujú štandardné prostriedky prijaté na ochranu spoločnosti pred zneužívaním zákonodarnej moci poslancami so závažným deficitom čestnosti a zmyslu pre spravodlivosť.

Pri takomto topškandále, by všade vo svete, aj Urundi Burundi, skončila celá vláda do hodiny. Generál Macko smrteľne vážne varoval Matoviča, že môže skončiť s putami na rukách a opýtal sa ,koľko krúžkov by Kyselica dostal, keby počas volebnej kampane otvorene priznal, že nie je žiadny protestant proti Gašparovej/Lučanského polícii, ale je kolaborant Balciarovej VS?

Práve preto Čaputová, Kollár, Matovič, Sulík, Šeliga, Gröhling a spol, korupčno-podvodná-plagiátorská  a už i spravodajská banda, asi pripraví legislatívu, aby Kyselica ako tajný agent mohol ostať poslancom. Návrh zákona dodá Baránik, taxikár z Toronta, s pracovným názvom lex Kyselica.

Šéf SIS Pčolinský riadi predsedu ÚS Fiačana a Tajný agent Kyselica bude riadiť a vydierať všetkých poslancov.

Mať v prezidentskom paláci Barbínu, šéfa vlády Chocholouška a predsedu parlamentu správcu Sulejmanovho háremu, to nie je to pravé orechové.

Matovič nechce uvoľniť finančné prostriedky EÚ pre slovenských podnikateľov. Zrejme ich použije na postavenie mega sochy „národnému hrdinovi“ pod priezviskom Kyselica, dvojitému tajnému agentovi, ktorý donášal zrejme informácie z OĽANO vojenskej rozviedke a informácie z vojenskej rozviedky do OĽANO.                       

Ako občan našej Vlasti, na podklade vyjadrených skutočnosti nemám istotu, či minister obrany, Naď nie je agentom CIA. Veď okrem  už exKyselicu, je vo vláde predsa aj agent ŠTB Budaj.       

Vyzývam preto Matoviča, aby bez najmenších pochybnosti verejne vylúčil, že minister obrany Naď, nie je agentom CIA.

Luxusný dovolenkový výlet Bidenovej na Slovensku.

09.05.2022

V zmysle Pravidiel diplomatického protokolu v Slovenskej republike nemá manželka prezidenta USA Joe Bidena postavenie oficiálneho predstaviteľa štátu, ani osoby sprevádzajúcej hlavu štátu. Nie je možné jej preto priznávať rovnaké postavenie, ako keby bola súčasťou návštevy prezidenta USA, nakoľko prezident nepricestoval spoločne s ňou. Konkrétne ide o vyvesovanie [...]

Ivan Mikloš nový poradca Čaputovej. Na otázky vraždenia civilistov na Ukrajine?

03.05.2022

Mikloš, ktorý v marci 1999 konkrétne pomáhal Američanom vraždiť srbských civilistov sa zrazu „záhadne“ presne o 23 rokov neskôr stáva poradcom Čaputovej. Prečo asi ? Náhoda? Alebo proces „Niekým“ riadený proti Slovensku? Slovanom? Kto je vlastne Mikloš, poradca Čaputovej od polovice marca 2022? Mikloš, okrem iného, je bez najmenších pochybnosti autor vykradnutia [...]

Podstata dnešných problémov na Ukrajine je dokonale vystihnutá vo vyjadreniach Anglosasov o Slovanoch v nie tak dávnej minulosti.

28.04.2022

Bill Clinton, americký prezident: „Cieľom NATO v budúcnosti je nasadiť mierové sily v regiónoch etnických konfliktov a hraničných sporov od Atlantického oceánu po pohorie Ural.“ Smernica prezidenta USA Clintona č. 13, február 1992 „… Na privedenie Jeľcina k moci sme minuli mnoho miliárd dolárov, ale viac ako sa nám to vyplatilo, vyradili sme konkurenta – [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.