Založ si blog

Fico vyzlečený donaha. Ním nastolený fašizmus v justícii ho dobehol v úplnej nahote opodstatnene.

Trestné stíhania a väznenie novinárov dostalo zelenú kedy? Keď si Fico, Kaliňák, Pellegrini, momentálni politickí držitelia moci, za tichého súhlasu EÚ, to odskúšali disciplinárnym stíhaním sudcov za ich právny názor.

V nedeľu som zdieľal video, https://www.youtube.com/watch?v=RK15Ij_Vxx4&feature=youtu.be, z ktorého vyplýva nesporná politická šikana aj sudcu Dohňanského.

Nemožno nepripomenúť v tejto spojitosti, že extrémne politicko-šikanózne stíhania sudcov za ich povinne vyjadrený názor v rozsudku sa začali práve za Fica, ktorý na to používal Kaliňáka a ním vybratých vyšetrovateľov a tiež Švecovú, Bajánkovú a Čižnára.

Žiaľ taká, i keď krutá, je pravda.

A následne rovnako potom cez Kaliňáka a ním vybratých vyšetrovateľov a tiež s odobrením Čižnára sa realizovala bezprecedentná domová prehliadka u šéfredaktora Zem a vek, vlastenca národovca, Rostasa v skorých ranných hodinách, počas ktorej kukláči mierili so samopalmi aj na hlavy jeho detí, iba za citáciu myšlienok Štúra, nepochybne ideového architekta slovenskej štátnosti.

Nasledovalo čo? A opäť za éry Fica, Kaliňáka a Čižnára. Hulvátske uväznenie novinárov Daňa a Vaského za vyslovené názory, ale najmä za ich nesporne odhaľovanie korupcie politikov, zlodejín oligarchov. U Vaského možno neštandardným spôsobom. Ale Vasky „neštandardne“ nemá podvodný titul ako Matovič, Kollár, Groling a ani sa nedal podvodne zapísať do komory advokátov ako Čaputová a Lipšic. A títo ľudia, čuduj sa svete vo väzbe nie sú! Pýtam sa? Či vďaka Ficovi, Kaliňákovi a Čižnárovi? Detail: https://www.youtube.com/watch?v=r6ndWV-psiw&t=4s

Fica a spol ním nastolený fašizmus v justícii dobehol, preto teraz natáča videa https://www.youtube.com/watch?v=kttu8H08IQg, nie v štátnom záujme, ale iba výhradne na svoju obranu a hovorí, že zrušenie amnestii bola osudová chyba SMERu, https://www.hlavnespravy.sk/osudovou-chybou-smeru-zrusenie-meciarovych-amnestii/2241108. Nie  nebola to osudová chyba strany SMER, ale bol to len a len Ficov právny idiotizmus a jeho bezcharakterná neprincipiálnosť, lebo on osobne predložil do vlády návrh ústavného zákona na zrušenie amnestii a tým definitívne pochoval právo a uvalil na Slovensko kliatbu zániku štátnosti. https://www.youtube.com/watch?v=VkJZYbS_VEk

Koalično-opoziční politici, resp. opozično-koaliční, Lipšic, Mikloš, Dzurinda, Žitňanská, Kiska, Fico, Kaliňák, Jankovská, Kolíková, Borec, Matovič, Sulík, Kollár, Šeliga mali a majú jediný zámer, podriadiť políciu, prokuratúru a súdy svojim zištným politickým záujmom s cieľom zakrývať vykrádanie štátnych peňazí a ich zjavnú korupciu.

Za 40 rokov pôsobenia v justícii v rôznych pozíciách som vždy kontinuálno-konzistentne a principiálne nezávislosť súdov bránil pred politizáciou, pritom ale netoleroval lenivosť, korupčné praktiky, ani chaos, podvody a intrigy. Mimovládky a mainstream, na požiadanie skorumpovaných politikov, vrátane Fica a Kaliňáka, začali mediálnou, masovou masiráciou hovoriť o Harabinizácii súdnictva, lebo jednoducho nemohli sudcov ovládať a dokonca verejne im diktovať súdne verdikty v korupčných kauzách, pre nich dôležitých.

Som mimoriadne hrdý na Harabinizáciu. Určite ani vtedy nebol ideálny stav, ale vierohodnosť justície sa držala na 48%, čo pri nespokojnosti tých čo prehrali súdne spory (a tých muselo byť zákonite 50%) bola mimoriadne vysoká. A piliere právneho štátu platili a v zásade sa dodržiavali.

Za mojej éry vo funkciách predsedu Najvyššieho súdu, Súdnej rady, podpredsedu vlády pre legislatívu a ministra spravodlivosti, keďže bez ohlásenia som osobne kontroloval priebeh súdnych pojednávaní na celom Slovensku, bol poriadok, disciplína, prirodzený rešpekt a úcta, civilné súdne konanie sa skrátilo z 30 na 11 mesiacov, zamestnanosť väzňov bola takmer 80% – absolútne najvyššia v EÚ a nemali sme ani hromadnú korupciu sudcov, najprv rafinovane plazivým spôsobom infiltrovanú cez Soroša a následne cez Kočnera a ani disciplinárne, resp. šikanózno-politické stíhanie sudcov za ich právny názor, ktorí boli povinní v rozsudku vysloviť. Na návrhy predsedov súdov boli sudcovia aj stíhaní disciplinárne, ale len a iba za ich lenivosť, ktorá spôsobovala prieťahy v konaní a za to, že nepoznali spis a ani platný právny stav v kauzách, ktoré rozhodovali.

Luxusný dovolenkový výlet Bidenovej na Slovensku.

09.05.2022

V zmysle Pravidiel diplomatického protokolu v Slovenskej republike nemá manželka prezidenta USA Joe Bidena postavenie oficiálneho predstaviteľa štátu, ani osoby sprevádzajúcej hlavu štátu. Nie je možné jej preto priznávať rovnaké postavenie, ako keby bola súčasťou návštevy prezidenta USA, nakoľko prezident nepricestoval spoločne s ňou. Konkrétne ide o vyvesovanie [...]

Ivan Mikloš nový poradca Čaputovej. Na otázky vraždenia civilistov na Ukrajine?

03.05.2022

Mikloš, ktorý v marci 1999 konkrétne pomáhal Američanom vraždiť srbských civilistov sa zrazu „záhadne“ presne o 23 rokov neskôr stáva poradcom Čaputovej. Prečo asi ? Náhoda? Alebo proces „Niekým“ riadený proti Slovensku? Slovanom? Kto je vlastne Mikloš, poradca Čaputovej od polovice marca 2022? Mikloš, okrem iného, je bez najmenších pochybnosti autor vykradnutia [...]

Podstata dnešných problémov na Ukrajine je dokonale vystihnutá vo vyjadreniach Anglosasov o Slovanoch v nie tak dávnej minulosti.

28.04.2022

Bill Clinton, americký prezident: „Cieľom NATO v budúcnosti je nasadiť mierové sily v regiónoch etnických konfliktov a hraničných sporov od Atlantického oceánu po pohorie Ural.“ Smernica prezidenta USA Clintona č. 13, február 1992 „… Na privedenie Jeľcina k moci sme minuli mnoho miliárd dolárov, ale viac ako sa nám to vyplatilo, vyradili sme konkurenta – [...]

OSN / Organizácia spojených národov /

USA vetovali palestínsku žiadosť o plné členstvo v OSN. Agresívna politika, zúri Abbás

19.04.2024 10:38

Palestínska samospráva vo štvrtok odsúdila Spojené štáty za vetovanie palestínskej žiadosti o plné členstvo v OSN a označila to za "agresiu", ktorá tlačí Blízky východ k "priepasti".

Spišský hrad

Oprava Spišského hradu sa tak skoro nezačne. Šimkovičová nariadila zopakovať súťaž

19.04.2024 10:30

Úspešný uchádzač vraj neposkytol v zákonnej lehote riadnu súčinnosť a požadované dokumenty.

strategický bombardér Tu-22M3m pád ruského lietadla, vojna na Ukrajine

VIDEO: Zostrelili sme Rusom strategický nadzvukový bombardér, hlási Ukrajina. Moskva priznala stratu

19.04.2024 10:20

Podľa ukrajinskej vojenskej rozviedky (HUR) bol bombardér zostrelený v oblasti 300 kilometrov od Ukrajiny.

bytovka, Čadca

Bytovku z centra Čadce idú zrovnať so zemou. Kam pôjdu jej obyvatelia?

19.04.2024 10:03

Problémový dom chce zdemolovať vlastník, hoci tam stále žijú niekoľkí ľudia. Náhradné bývanie hľadajú ťažko, mesto sa im snaží pomôcť.