Založ si blog

Konanie Matoviča nie je na odvolanie z pozície premiéra, ale na odňatie Občianskeho preukazu. Matej Korvín: „Nevzdelaný kráľ je korunovaným somárom. “

 

 

Vážení spoluobčania so súhlasom Matoviča, Kollára, Šeligu, Remišovej, Sulíka, ale aj Čaputovej od teraz môžete beztrestne kradnúť podvádzať, lúpiť, vraždiť, pokiaľ Vám to banda lotrov hore citovaná následne odsúhlasí v parlamente.

Nezadržateľne sa blíži čas, kedy Matovič bude zatvorený do Pezinka minimálne na 6 poschodie s režimom najostrejšej kazajky.

Vysvetlím prečo aj v právnej rovine.

Článok venujem duševnému stavu a psychologicko-psychiatrickej analýze osobnosti Matoviča ale aj poslancov, ktorí podržali jeho Neúmyselný úmysel, opakujem pre ľahké pochopenie Neúmyselný úmysel podvádzať a legalizovať plagiátorstvo cez parlament.

Budem vychádzať netradične z obsahu článku GDOVINOVEJ, teda Denníka N a okomentujem Matovičovu obhajobu na tlačovke.

Matovič vyhlásil, že podvod pri diplomovke spáchal nevedome, plagiát nevytvoril úmyselne, lebo si bol istý, že správne citoval zdroje. Tvrdil, že doteraz nevedel a ani len netušil, že v diplomovke zr oku 1998 vykrádal cudzie texty.

Citujem: „Plagiát je niečo, kde vedome necitujete autora“ a preto to nerobil úmyselne.

Rozum zostáva stáť.

Novinári sa ho pýtali, či zverejní diplomovku. Vyhýbal sa a súhlas na zverejnenie nedal. „Zverejnením diplomovky nikoho nepresvedčím, že som 22 rokov žil s tým, že som nevedel, že som niečo ukradol,“ tvrdil Matovič. Toto nemá úroveň logiky ani absolventa osobitnej školy pre dementov.

Prečo? Lebo, podvod sa nedá totiž spáchať nevedome, ako napríklad ublíženie na zdraví z nedbanlivosti pri dopravnej nehode.

Čoho, že sa to ale bojí Matovič? Veď Brusel aj Žitňanská a všetci ultraliberáli, hlásajú absolútnu transparentnosť? Diplomovka je dostupná len na nahliadnutie v knižnici Fakulty managementu Univerzity Komenského a bez súhlasu jej autora nie je možné fotografovať jej obsah.

Matovič priznal, že prácu pred odovzdaním ani asi nevidel. „Ja neviem, nepozeral som si diplomovku,“ tvrdil. „Vy ste ju ani v roku 1998 nevideli?“ pýtali sa novinári. „Predpokladám, že možno ani nie,“ odpovedal Matovič.

Legitímna otázka každého slušného občana znie: Ako mohol ísť obhajovať to, čo nevypracoval a ani len nečítal?

Porovnanie s knihami, s ktorými pracoval, ukázalo, že okrem úvodu a záveru celú diplomovú prácu vykradol z dvoch publikácií. Čiže Matovič sa na hulváta priznal, že je plagiátor a v diplomovke vykradol iba dve knihy.

Na diplomovú prácu vraj nemal čas – v posledných ročníkoch štúdia rozbiehal vlastný podnik a zamestnával ľudí preto nemal čas na diplomovku. Nič mu, ale nebránilo, aby ukončil štúdium bez podvodu, alebo ho aspoň prerušil pre pracovnú zaneprázdnenosť.

Podvodného študenta si zastáva Fakulta managementu UK. Dekan Greguš si stojí za tým, že jeho kolegovia pred 22 rokmi udelili titul oprávnene. „Áno, nebolo to na Nobelovu cenu, ale titul si stopercentne zaslúžil, pretože nepodvádzal,“ tvrdí Greguš.

Toto je krásne vierovyznanie skorumpovaného dekana, lebo keby nevzal úplatok on, alebo jeho ľudia v komisii, tak Matovič nedosiahne uznanie podvodnej diplomovky, ku  ktorej sa sám  aj priznal. Greguš i napriek priznaniu Matoviča, že fakultu skorumpoval sa tvári, že s tým nemá nič spoločné, že ním nastolený, resp. tolerovaný korupčný mechanizmus akceptovania podvodných diplomoviek, je u neho bežná prax. Najnovšie už UK tvrdí, že práca Matoviča nezodpovedala štandardom ich kvalifikačných kritérií.

Konanie Matoviča nie je na odvolanie z pozície premiéra, ale na odňatie Občianskeho preukazu. Každý, kto sa pri hlasovaní o Matovičovom odvolávaní nezúčastnil, alebo zdržal, resp. hlasoval proti, schvaľoval len a len nemorálnosť, korupciu, podvod a zlodejinu v priamo prenose. Výsledkom hlasovania o Matovičovi je daná výzva všetkým občanom, aby slobodne kradli, podvádzali. Matovičovi parlament iba legalizoval, resp. zlegitimizoval ťažký podvod, dal ho na úroveň normálnosti, a to je doslova desivé.

“Ultra fašistickí liberáli“ majú dvojitý meter – na seba jeden a na oponenta druhý. Keď ide o nich nemajú nulovú toleranciu a la Lipšic, preto ho aj chcú za generálneho prokurátora.

Táto analýza nie je o Matovičovi, ale žiaľ o tom, či si Slováci zaslúžia štátnosť, keď na čele exekutívy je podvodník, ktorý sa sám diagnostikoval ako schizofrenika a ktorý úmyselne znevieryhodňuje Slovensko so zjavným zámerom ho zlikvidovať.

Môže Slovensko akceptovať Matoviča ako premiéra iba preto, že tvrdí o sebe, že on je menší zlodej a podvodník ako Fico. Pri vražde by sme dokonca mohli argumentovať, že Rigo deväť násobný vrah nemôže byť premiér, ale ja Matovič iba ako „dvojnásobný vrah“ áno.

Trochu histórie nezaškodí. Už v druhej polovici 15 storočia uhorský kráľ Matej Huňady, zvaný Korvín, povedal: „Nevzdelaný kráľ je korunovaným somárom.“

Pripájam i krátke video: https://www.youtube.com/watch?v=lp9K56oov2Q&t=2s

Luxusný dovolenkový výlet Bidenovej na Slovensku.

09.05.2022

V zmysle Pravidiel diplomatického protokolu v Slovenskej republike nemá manželka prezidenta USA Joe Bidena postavenie oficiálneho predstaviteľa štátu, ani osoby sprevádzajúcej hlavu štátu. Nie je možné jej preto priznávať rovnaké postavenie, ako keby bola súčasťou návštevy prezidenta USA, nakoľko prezident nepricestoval spoločne s ňou. Konkrétne ide o vyvesovanie [...]

Ivan Mikloš nový poradca Čaputovej. Na otázky vraždenia civilistov na Ukrajine?

03.05.2022

Mikloš, ktorý v marci 1999 konkrétne pomáhal Američanom vraždiť srbských civilistov sa zrazu „záhadne“ presne o 23 rokov neskôr stáva poradcom Čaputovej. Prečo asi ? Náhoda? Alebo proces „Niekým“ riadený proti Slovensku? Slovanom? Kto je vlastne Mikloš, poradca Čaputovej od polovice marca 2022? Mikloš, okrem iného, je bez najmenších pochybnosti autor vykradnutia [...]

Podstata dnešných problémov na Ukrajine je dokonale vystihnutá vo vyjadreniach Anglosasov o Slovanoch v nie tak dávnej minulosti.

28.04.2022

Bill Clinton, americký prezident: „Cieľom NATO v budúcnosti je nasadiť mierové sily v regiónoch etnických konfliktov a hraničných sporov od Atlantického oceánu po pohorie Ural.“ Smernica prezidenta USA Clintona č. 13, február 1992 „… Na privedenie Jeľcina k moci sme minuli mnoho miliárd dolárov, ale viac ako sa nám to vyplatilo, vyradili sme konkurenta – [...]

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Európa poslala Kyjevu miliardy, dieru po USA to nezacelilo. Grécko nedá Ukrajine svoje Patrioty

26.04.2024 06:25, aktualizované: 08:34

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.