Založ si blog

Vyústi fiktívny boj proti fašizmu do koalície Kiska-Pellegrini-Truban?

Vyústi fiktívny boj proti fašizmu do koalície Kiska-Pellegrini-Truban?

 

Posledné týždne sa javí, že najväčším problémom Slovenska je fašizmus, ktorý má predstavovať ĽSNS. I keď istá časť priaznivcov a členov tejto strany svojimi skutkami tieto podozrenia potvrdzuje, Najvyšší súd rozhodol, že fašistická nie je. Tu sa tiež dá polemizovať o tom, že Čižnárova žaloba bola diletantská zámerne a SMER s Kotlebom zobchodoval, resp. vydieral, že im nerozpustí stranu, výmenou zato, že pôjde Kotleba do prezidentských volieb, aby posunul do druhého kola Šefčoviča a, že bude v parlamente spoločne hlasovať so SMERom.

V médiách sa umelo navodzuje atmosféra, že celá spoločnosť povstala proti ĽSNS. Pritom všetci vidíme, že mítingy ĽSNS nenarúšajú nejakí spontánni občania, ale nazvážaný komparz z rómskych osád a mimovládok. Tu sa treba tiež pozastaviť pri tom, že keď dnes niekto platí Rómom za účasť na politickej demonštrácii, či im v deň volieb nebude platiť aj za voľbu istej koalície. Položme si však otázku, čo bude hlavným výsledkom tejto polarizácie spoločnosti manažovanou istou nemenovanou ambasádou?

Bude to rozdelenie politickej scény na dva tábory. V jednom budú „fašisti“ a v druhom všetci ostatní. To znamená, že po voľbách, zvlášť keď ĽSNS dosiahne dobrý výsledok, sa budú musieť všetky ostatné strany dohodnúť na nejakej koalícií, lebo hrozia „fašisti“.  A ak sme tu doteraz sledovali súboj slušní vs. SMER, tak potom sa to zmení na súboj všetci vs. ĽSNS. Nech nás preto neprekvapí, keď sa kvôli ĽSNS, budú „musieť“ spojiť Pellegrini s Kiskom a Trubanom. Odpustia si navzájom trestné stíhania a zachránia Slovensko pred „fašizmom“. Súčasný zápas slušných proti SMERu je tak len súboj o to, kto bude mať v budúcej koalícii aký podiel.

Keďže všetky strany okrem strany VLASŤ vylúčili vytvorenie koalície s ĽSNS, Kotlebovci sa teda aj so všetkými pronárodnými hlasmi, ktoré získajú ocitnú v izolácii. Čím viac ich však získajú, tým viac to pomôže vzniku nečakanej koalície, ktorú vytvoria liberáli a Kiska so SMERom. Odôvodnia to jedinou možnosťou ako ochrániť Slovensko pred fašizmom. Ale už sme si zvykli aj na koalíciu SNS s Bugárom, tak si zvykneme aj na tandem Kiska-Pellegrini plus niekto ďalší do chýbajúcej parlamentnej väčšiny. Znie to síce veľmi paradoxne, ale každý hlas pre ĽSNS, je hlasom pre liberálnu koalíciu so SMERom. Voliči Kotlebu sa tak dostali do pasce a svojimi hlasmi pomôžu vzniku liberálnej vlády. Tak ako volením Kotlebu v prezidentských voľbách si do druhého kola zvolili dvojicu Čaputová-Šefčovič.

A aké je východisko? SMER je veľká strana, v ktorej je väčšina pronárodne a prorodinne orientovaných členov. Ak budú mať možnosť ísť do koalície s rovnako pronárodne orientovanými stranami, členská základňa nedovolí, aby sa spájali s liberálmi. No ak všetky pronárodné hlasy ostanú umrtvené u Kotlebu, potom „eurohujeri“ v SMERe presadia koalíciu s liberálmi.

Luxusný dovolenkový výlet Bidenovej na Slovensku.

09.05.2022

V zmysle Pravidiel diplomatického protokolu v Slovenskej republike nemá manželka prezidenta USA Joe Bidena postavenie oficiálneho predstaviteľa štátu, ani osoby sprevádzajúcej hlavu štátu. Nie je možné jej preto priznávať rovnaké postavenie, ako keby bola súčasťou návštevy prezidenta USA, nakoľko prezident nepricestoval spoločne s ňou. Konkrétne ide o vyvesovanie [...]

Ivan Mikloš nový poradca Čaputovej. Na otázky vraždenia civilistov na Ukrajine?

03.05.2022

Mikloš, ktorý v marci 1999 konkrétne pomáhal Američanom vraždiť srbských civilistov sa zrazu „záhadne“ presne o 23 rokov neskôr stáva poradcom Čaputovej. Prečo asi ? Náhoda? Alebo proces „Niekým“ riadený proti Slovensku? Slovanom? Kto je vlastne Mikloš, poradca Čaputovej od polovice marca 2022? Mikloš, okrem iného, je bez najmenších pochybnosti autor vykradnutia [...]

Podstata dnešných problémov na Ukrajine je dokonale vystihnutá vo vyjadreniach Anglosasov o Slovanoch v nie tak dávnej minulosti.

28.04.2022

Bill Clinton, americký prezident: „Cieľom NATO v budúcnosti je nasadiť mierové sily v regiónoch etnických konfliktov a hraničných sporov od Atlantického oceánu po pohorie Ural.“ Smernica prezidenta USA Clintona č. 13, február 1992 „… Na privedenie Jeľcina k moci sme minuli mnoho miliárd dolárov, ale viac ako sa nám to vyplatilo, vyradili sme konkurenta – [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.