Založ si blog

Kedy Čižnár začne stíhať Pavla Demeša ?

Kedy Čižnár začne stíhať Pavla Demeša ?

Mimovládne organizácie riadené zo zahraničia sa už ani neskrývajú. Verejne sa priznávajú, že slúžia záujmom ich zahraničných pánov, ktorí chcú silou mocou na Slovensku vládnuť.

Ak Pavol Demeš nazve svoj program „My rozhodneme“ a pritom otvorene hovorí, že chce ovplyvňovať voľby (s pomocou zahraničných peňazí), tak to bez najmenších pochybností už zaváňa trestnou činnosťou. Pripomeniem, že takéto konanie mimovládnych organizácií platených zo zahraničia pôsobiacich na politiku štátu môže napĺňať skutkovú podstatu hneď viacerých trestných činov podľa Trestného zákona (Zákon č. 300/2005 Z. z.).

Ak niekto hovorí, že nedovolí v predvolebnej kampani nikomu hovoriť o téme budúcnosti nášho národa, o tom, čo znamená pre nás naša vlasť, o tom, čo pre nás znamená ochrániť naše rodiny, o morálke, o našej suverenite, potom je jasné, že presadzuje opačné témy. Ide im o to, aby Slovensko poslúchalo príkazy zo zahraničia, aby sme sa nechali zaplaviť ilegálnymi migrantmi, aby sme prestali chrániť tradičnú rodinu tvorenú otcom, matkou a ich deťmi, chce zavádzať devastujúcu ideológiu Gender a LGBTI, podporovať pedofilov, drogy a nasadiť k nám amerických vojakov aj proti našej vôli. A presne proti tomuto je namierený program strany Vlasť. Sme to my, kto nedovolíme experimentovať na našom národe nikomu zo zahraničia. Sme suverénnym štátom, máme vlastné hodnoty a spoločne si budeme chrániť a rozvíjať našu vlasť tak, aby naše rodiny mohli v mieri vychovávať generácie a generácie zdravej a sebavedomej populácie.

Treba povedať, že mimovládne organizácie nenesú žiadnu zodpovednosť za osud národa. Iba štát a jeho orgány majú takúto zodpovednosť pred občanmi. Iba štát je schopný zabezpečovať občanom ich práva a slobody. Žiadne prázdne frázy časti tretieho sektora to nespravia a ani im o to nejde. Sú nástrojom zahraničných síl, ktoré chcú ich prostredníctvom ovládnuť Slovensko. To je hlavný dôvod, prečo nesmú mimovládne organizácie, ktoré sa zaoberajú politickou činnosťou a sú financované zo zahraničia vôbec zasahovať do činnosti vlády a parlamentu. To je dôvod prečo nesmú byť takéto mimovládne organizácie, ktoré idú zjavne proti záujmom štátu a občanov byť financované z rozpočtu štátu, z peňazí nás všetkých.

V tejto súvislosti vyzývam orgány činné v trestnom konaní a príslušné útvary spravodajských služieb Slovenskej republiky, aby venovali vyhrážkam pána Demeša náležitú pozornosť.

Luxusný dovolenkový výlet Bidenovej na Slovensku.

09.05.2022

V zmysle Pravidiel diplomatického protokolu v Slovenskej republike nemá manželka prezidenta USA Joe Bidena postavenie oficiálneho predstaviteľa štátu, ani osoby sprevádzajúcej hlavu štátu. Nie je možné jej preto priznávať rovnaké postavenie, ako keby bola súčasťou návštevy prezidenta USA, nakoľko prezident nepricestoval spoločne s ňou. Konkrétne ide o vyvesovanie [...]

Ivan Mikloš nový poradca Čaputovej. Na otázky vraždenia civilistov na Ukrajine?

03.05.2022

Mikloš, ktorý v marci 1999 konkrétne pomáhal Američanom vraždiť srbských civilistov sa zrazu „záhadne“ presne o 23 rokov neskôr stáva poradcom Čaputovej. Prečo asi ? Náhoda? Alebo proces „Niekým“ riadený proti Slovensku? Slovanom? Kto je vlastne Mikloš, poradca Čaputovej od polovice marca 2022? Mikloš, okrem iného, je bez najmenších pochybnosti autor vykradnutia [...]

Podstata dnešných problémov na Ukrajine je dokonale vystihnutá vo vyjadreniach Anglosasov o Slovanoch v nie tak dávnej minulosti.

28.04.2022

Bill Clinton, americký prezident: „Cieľom NATO v budúcnosti je nasadiť mierové sily v regiónoch etnických konfliktov a hraničných sporov od Atlantického oceánu po pohorie Ural.“ Smernica prezidenta USA Clintona č. 13, február 1992 „… Na privedenie Jeľcina k moci sme minuli mnoho miliárd dolárov, ale viac ako sa nám to vyplatilo, vyradili sme konkurenta – [...]

čaputová

Prezidentka odcestovala do Poľska, Duda jej odovzdá štátne vyznamenanie

16.04.2024 08:28

Čaputová navštívi aj jediné slovenské pamätné miesto spojené s protifašistickým odbojom.

Rusko opozícia Navaľnyj pohreb

Vzácny verdikt: Ruský súd priznal miliónové odškodné pozostalým po obete policajného mučenia

16.04.2024 08:03

22-ročný Ilnaz Pirkin spáchal samovraždu v októbri 2017 krátko potom, čo ho pustili zo strážnice v Nižnekamsku.

Trump Hush Money

V prvý deň procesu s Trumpom v kauze pornoherečky porotcov nevybrali

16.04.2024 07:50

Trump sa v pondelok ako prvý bývalý prezident v dejinách USA postavil pred súd v trestnom konaní.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Fico vyzval Dolinkovú, aby zabezpečila výstavbu nemocníc. Zostávajú jej dva roky, odborníci sú skeptickí

16.04.2024 07:30

Opozícia rezortu vyčíta zlú komunikáciu, nerealizovanie viacerých potrebných zmien, ustupovanie koaličnej SNS či záujmom finančnej skupiny Penta.