Založ si blog

Keby bol Fico premiérom, rovnako ako Heger, by raketový systém S-300 Ukrajine dal.

Nasledujúca faktografia Vás o tom bez najmenších pochybnosti presvedčí.

To, že Ukrajina je dlhodobý antiruský projekt  USA, je každému, kto má otvorené oči a myseľ, nielen na Slovensku, v Európe, ale aj vo svete, očividne známe.

Jeho pretransformovanie vo februári 2014, po ozbrojenom neústavnom štátoprávnom  prevrate, do nacisticko-banderovskej podoby, nevyvoláva pochybnosti zrejme už u nikoho. Samozrejme mimo autorov tohto AntiRuska, samotných nacistov, alebo lokálnych pohrobkov nacizmu.

Fico 2. 9. 2014, hoci Orbán to jednoznačne odmietol, dal nacistickému režimu na Ukrajine reverzný plyn, bez ktorého, by tento režim neprežil ani týždeň.

Fico, Pellegrini, Lajčák už v roku 2018-2019 pripravili vojenskú okupačnú zmluvu s USA, ktorá nebola uzavretá len preto, lebo Trump po nástupe do úradu ju odmietol.

Heger 8. 4. 2022 na pokyn Američanov dodal systém S-300 nacistom na Ukrajine. Pritom ešte aj verejne deklaroval, že Slovensko je súčasťou vojenského konfliktu.

V diplomatickej reči tým de facto „ON“, veľký-malý Heger, v mene „obrovského“ Slovenska vyhlásil vojnu „maličkému“ Rusku.

V Ruskej televízii oznámili, že Slovensko je jeden z ďalších cieľov Ruskej armády.  Slovenskom dodané rakety S-300 nacistom v Kyjeve nedorazili ani na miesto určenia a nevydržali tam ani 48 hodín. Rusi ich 10. apríla 2022 námornými raketami Kalibr južne od Dnepropetrovska vyhodili do vzduchu a s ním aj 25  ukrajinských vojakov.

Čaputová a Heger s Naďom dosiahli čo? Iba smrť 25 vojakov Ukrajiny, úplne  zničili vzťahy s Ruskom a privodili absolútnu blamáž Slovensku vo svete. Mohli radšej špičkovo vybaviť šesť slovenských nemocníc.

Orbán odmietol i dodávky zbraní na Ukrajinu.

Smer na čele s Ficom 10. 4. 2022 zorganizoval protestné zhromaždenie na Slavíne proti zaťahovaniu Slovenska do vojny,

pritom ale ani jeden ich poslanec nehlasoval 15. 3. 2022 proti prítomnosti zahraničných síl členských štátov NATO na území Slovenska v dôsledku konfliktu na Ukrajine?

Fico začal prvý  už 2. 9. 2014na Slovensku konkrétne  pomáhať nacistickým banderovcom na Ukrajine. Heger len a len pokračuje v  kurze nastolenom Ficom.

Prezieravý Orbán odmietol na Ukrajinu dodávať reverzný plyn v 2014 a teraz i zbrane.

Fico, keby bol dnes premiérom S-300, by tak ako Heger, Ukrajine určite dal a mediálne by to odprezentoval ako zachránil mier vo svete rovnako, ako 30. 9. 1938 Arthur Neville Chamberlain po Mníchovskom diktáte.

Plyn už tečie na Ukrajinu, Fico s Jaceňukom otvorili kohútik – Ľudia – Ekonomika – Pravda https://ekonomika.pravda.sk/ludia/clanok/328617-eustream-rozbehol-komercnu-prevadzku-reverzu-plynu-na-ukrajinu/

Keby bol Fico premiérom, rovnako ako Heger, by raketový systém S-300 Ukrajine dal. (rumble.com)

https://rumble.com/v10mk07-keby-bol-fico-premirom-rovnako-ako-heger-by-raketov-systm-s-300-ukrajine-da.html

Luxusný dovolenkový výlet Bidenovej na Slovensku.

09.05.2022

V zmysle Pravidiel diplomatického protokolu v Slovenskej republike nemá manželka prezidenta USA Joe Bidena postavenie oficiálneho predstaviteľa štátu, ani osoby sprevádzajúcej hlavu štátu. Nie je možné jej preto priznávať rovnaké postavenie, ako keby bola súčasťou návštevy prezidenta USA, nakoľko prezident nepricestoval spoločne s ňou. Konkrétne ide o vyvesovanie [...]

Ivan Mikloš nový poradca Čaputovej. Na otázky vraždenia civilistov na Ukrajine?

03.05.2022

Mikloš, ktorý v marci 1999 konkrétne pomáhal Američanom vraždiť srbských civilistov sa zrazu „záhadne“ presne o 23 rokov neskôr stáva poradcom Čaputovej. Prečo asi ? Náhoda? Alebo proces „Niekým“ riadený proti Slovensku? Slovanom? Kto je vlastne Mikloš, poradca Čaputovej od polovice marca 2022? Mikloš, okrem iného, je bez najmenších pochybnosti autor vykradnutia [...]

Podstata dnešných problémov na Ukrajine je dokonale vystihnutá vo vyjadreniach Anglosasov o Slovanoch v nie tak dávnej minulosti.

28.04.2022

Bill Clinton, americký prezident: „Cieľom NATO v budúcnosti je nasadiť mierové sily v regiónoch etnických konfliktov a hraničných sporov od Atlantického oceánu po pohorie Ural.“ Smernica prezidenta USA Clintona č. 13, február 1992 „… Na privedenie Jeľcina k moci sme minuli mnoho miliárd dolárov, ale viac ako sa nám to vyplatilo, vyradili sme konkurenta – [...]

France Moulin Rouge

Ostalo len LIN ROUGE. Vrtuľa legendárneho mlyna na streche parížskeho kabaretu sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

Mikuláš Černák, súd

Zatiaľ nie, odkázal Černák. Na súde nastal zvrat, rozhodovať o jeho prepustení sa bude o týždeň, boss bossov prehovorí

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:52

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.