Založ si blog

Čaputová a Heger  bez hanby surovo podporujú sadistov, doslova satanistov a zjavných vojnových zločincov na  Ukrajine.

Považujem postup Banderovcov za patologický sadizmus, agresivitu, brutalitu a surovosť najhrubšieho zrna, ktorá  bez najmenších pochybnosti je v rozpore s medzinárodným vojnovým právom, pokiaľ ide o ich reakciu k vojnovým zajatcom. Ich skutky a prejavy sú výrazom doslova ne-ČLOVEČENSTVA, ne-ĽUDÍ. Ich otcovia a dedovia v spolupráci s Hitlerom však robili to isté.

Mainstreamoví nacistickí Ukronovinári nielen tolerujú, ale aj podporujú Hitlerošov (tipu aj Mazureka) , ktorí strieľajú do nôh  Rusov a aj upáľujú ich za živa.

Ide zjavne o nepremlčateľné vojnové zločiny Ukronacistov, ktoré budú nesporne potrestané v súdnych procesoch po skončení špeciálnej operácie. Som presvedčený, že pojednávania budú verejné, aby sa ich mohli zúčastniť aj novinári súčasného lokajského ultraliberálneho skorumpovaného mainstreamu na území EÚ a Ameriky.

Netreba v tejto súvislosti, ale zabúdať, že v novembri 2016 USA a Ukrajina hlasovali proti rezolúcii OSN odsudzujúcej glorifikáciu nacizmu. Rezolúcia vyzýva na boj proti nacizmu, neonacizmu a iným praktikám prispievajúcim k šíreniu súčasných foriem rasizmu, rasovej diskriminácie a xenofóbie. Členské štáty EÚ, vrátane Slovenska  a Česka sa hlasovania zdržali, čím dali jednoznačný signál podpory a tolerancie neonacizmu v západnej a strednej Európe.

Aj takýto oficiálny prístup štátnych elít v riadiacich štruktúrach týchto štátov prenesený do rozhodovacej úrovne v tomto smere, očividne ukazuje, že keď sa chceme minimálne v Európe definitívne zbaviť nacizmu a jeho prejavom, musí prebehnúť denacifikácia i v tomto priestore.

Luxusný dovolenkový výlet Bidenovej na Slovensku.

09.05.2022

V zmysle Pravidiel diplomatického protokolu v Slovenskej republike nemá manželka prezidenta USA Joe Bidena postavenie oficiálneho predstaviteľa štátu, ani osoby sprevádzajúcej hlavu štátu. Nie je možné jej preto priznávať rovnaké postavenie, ako keby bola súčasťou návštevy prezidenta USA, nakoľko prezident nepricestoval spoločne s ňou. Konkrétne ide o vyvesovanie [...]

Ivan Mikloš nový poradca Čaputovej. Na otázky vraždenia civilistov na Ukrajine?

03.05.2022

Mikloš, ktorý v marci 1999 konkrétne pomáhal Američanom vraždiť srbských civilistov sa zrazu „záhadne“ presne o 23 rokov neskôr stáva poradcom Čaputovej. Prečo asi ? Náhoda? Alebo proces „Niekým“ riadený proti Slovensku? Slovanom? Kto je vlastne Mikloš, poradca Čaputovej od polovice marca 2022? Mikloš, okrem iného, je bez najmenších pochybnosti autor vykradnutia [...]

Podstata dnešných problémov na Ukrajine je dokonale vystihnutá vo vyjadreniach Anglosasov o Slovanoch v nie tak dávnej minulosti.

28.04.2022

Bill Clinton, americký prezident: „Cieľom NATO v budúcnosti je nasadiť mierové sily v regiónoch etnických konfliktov a hraničných sporov od Atlantického oceánu po pohorie Ural.“ Smernica prezidenta USA Clintona č. 13, február 1992 „… Na privedenie Jeľcina k moci sme minuli mnoho miliárd dolárov, ale viac ako sa nám to vyplatilo, vyradili sme konkurenta – [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.