Založ si blog

Novoročný prejav 2022.

Vážení občania, Slovenky, Slováci, vlastenky a vlastenci,

na prahu Nového roka 2022 Vám prajem predovšetkým  zdravie, prítomnosť príbuzných a blízkych, pohodu, energiu a silu v neľahkom období, v ktorom pôjde doslova o holé prežitie vzhľadom na fašistický nápor na Vašu psychiku v smere i násilného zavakcinovania pod rôznymi vydieračskými formami a metódami s jasným cieľom zníženia populácie, ale i

rozvrátenia rodiny cez, nanucovanú LGBTI agendu, homomanželstva, adopcie detí týmito pármi, pedofíliu, zvrátené sexuálne praktiky. Už nie otec, mama, ale rodič 1, rodič 2, už nie materské ale ľudské mlieko pije novorodenec.        

Kapitalizmus v Európe sa vyčerpal. V západnej Európe prebieha jasná kríza civilizačná, kríza migračná, kríza rodiny, ktorá sa dostáva do polohy nadbytočnej inštitúcie, kríza kresťanstva a kríza bieleho muža, ktorý doslova tak zľahostajnel a zlenivel, že nemá už ani  len dostatok vôle ani ochoty brániť svoje ženy a dcéry pred znásilňovaním zo strany migrantov.

Sprítomňujú sa ďalšie  a nové informácie aj z vedeckých kruhov, ktoré nesporne dokazujú, že celé Covid divadlo a to, čo sa okolo neho deje, je ťažký podvod, ktorý má byť iba nástrojom na preformátovanie sveta, zlikvidovanie drobných a stredných živnostníkov, oslabenie a zlikvidovanie národných štátov.        

Ich snahou cez očkovanie transhumanizáciou, je vytvorenie nového druhu človeka. Doterajšieho bio-človeka zmeniť na techno-človeka, technorobota a ovládnuť jeho vedomie. 

Nedovoľme preto, aby sa tieto choré tendencie pretláčané ultraliberálnymi Covid fašistami realizovali u nás na Slovensku.

Iba silná, kompaktná a solidárna rodina, ktorá má svoju identitu, historickosť, pamäť a zachováva naše zvyky a tradície má šancu prekonať spomínané hrozby.

Želám Vám a Slovensku odhodlanie a pevnú vôľu počas celého roku 2022 pri obhajobe a ochrane základných ľudských práv a slobôd, ktoré sú Vám momentálnymi držiteľmi moci upierané.

Obdobie bezprávia a svojvôle ešte mocných, sa však blíži k ich  koncu.

https://www.youtube.com/watch?v=GmdRmi-uEAA&lc=UgzqXsYVeeuja_pM8794AaABAg

Luxusný dovolenkový výlet Bidenovej na Slovensku.

09.05.2022

V zmysle Pravidiel diplomatického protokolu v Slovenskej republike nemá manželka prezidenta USA Joe Bidena postavenie oficiálneho predstaviteľa štátu, ani osoby sprevádzajúcej hlavu štátu. Nie je možné jej preto priznávať rovnaké postavenie, ako keby bola súčasťou návštevy prezidenta USA, nakoľko prezident nepricestoval spoločne s ňou. Konkrétne ide o vyvesovanie [...]

Ivan Mikloš nový poradca Čaputovej. Na otázky vraždenia civilistov na Ukrajine?

03.05.2022

Mikloš, ktorý v marci 1999 konkrétne pomáhal Američanom vraždiť srbských civilistov sa zrazu „záhadne“ presne o 23 rokov neskôr stáva poradcom Čaputovej. Prečo asi ? Náhoda? Alebo proces „Niekým“ riadený proti Slovensku? Slovanom? Kto je vlastne Mikloš, poradca Čaputovej od polovice marca 2022? Mikloš, okrem iného, je bez najmenších pochybnosti autor vykradnutia [...]

Podstata dnešných problémov na Ukrajine je dokonale vystihnutá vo vyjadreniach Anglosasov o Slovanoch v nie tak dávnej minulosti.

28.04.2022

Bill Clinton, americký prezident: „Cieľom NATO v budúcnosti je nasadiť mierové sily v regiónoch etnických konfliktov a hraničných sporov od Atlantického oceánu po pohorie Ural.“ Smernica prezidenta USA Clintona č. 13, február 1992 „… Na privedenie Jeľcina k moci sme minuli mnoho miliárd dolárov, ale viac ako sa nám to vyplatilo, vyradili sme konkurenta – [...]

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.

Andrej Danko, semafor

Polícia po viac ako troch mesiacoch zverejnila video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43, aktualizované: 13:04

Zábery pochádzajú z kamery električky. K dopravnej nehode lídra SNS došlo 11. januára v bratislavskej Dúbravke.