Založ si blog

Čaputová, nesporná podvodníčka, zdvíha zástavu boja proti podvodom

Polícia spustila kampaň proti online podvodom.

Zapojí sa do nej viacero známych slovenských osobností. Predstavte  prvou je hneď Čaputová.

Kampaň bude trvať osem týždňov a polícia bude na sociálnych sieťach zverejňovať odporúčania i príklady podvodných konaní.

S Čaputovou má v prvom týždni polícia priblížiť typ podvodu, ktorý zneužíva mená známych osobností na podvodné súťaže. Neskôr predstaví nové osobnosti.

Zatiaľ nie je známe z akých príčin si polícia na čele s Kovaříkom na proti podvodnú kampaň vybrala práve podvodníkov.

Ide o provokáciu, alebo zámer?

Čaputová, sama verejne v televízii v priamom prenose priznala, že bola podvodne zapísaná do zoznamu advokátov.

Ako reklamná agentúra sa Čaputová v úrade osvedčila, keď korupčné farmakofirmy Pfeizer, Moderna, AstraZeneca, Jonson et Jonson propagovala verejne  už v akcii Vakcína je Sloboda.

Zrejme v ďalších častiach by nás pred podvodmi mohli vystríhať napríklad Grohling, Matovič, Kollár, či Kováčik, Fígeľ a Káľavská, všetko osoby s podvodne  získaným titulom, resp. vzdelaním.

Zrejmé je potrebné mladú generáciu cez falošné autority navádzať na podvody, ktoré zdanlivo uľahčujú prístup ku kariérnemu rastu.

Iba na margo najnovšia správa z Nemecka: Ministerka pre rodinu Franziska Giffeyová dnes odstúpila z funkcie v súvislosti s možným plagiátorstvom v jej dizertačnej práci.

Pekný, ale nepríjemný to vzor pre našich podvodníkov v štátnych funkciách.

Kovařík zároveň oznámil, že chce znížiť vek na vstup do radov našej polície z 21 na 18 rokov. Chce tak doplniť chýbajúce kapacity na základných útvaroch.

Políciu cielene rozkladali  Palko a Lipšic, keď pod ich vedením začali z jej radov odchádzať skúsení kriminalisti a nahrádzali ich KDHáci s výučnými listami telocvikárov, geológov, teológov, či hráčov na hoboj.

Tento stav, žiaľ pretrváva dodnes.

Skutoční policajti rozhodne odmietajú byť zneužívaní na šikanovanie občanov, ktorí sa odmietajú podriadiť nezákonným a neústavným opatreniam Covid diktatúry.

Kovaříkove správanie v 21 storočí mi zjavne pripomína  posledné dni Hitlerovho Tretieho rejchu, ktorý v núdzi pred konečnou porážkou rýchlo vytváral oddiely z takmer detí tzv. hitlerjungend.

Kovaříkovi asi na školení v CIA premietali staré zábery, ako Hitler osobne verboval mladíkov na istú smrť. Kovařík zrejme preto na dohľad nad dodržiavaním nulitných vyhlášok a uznesení, začína verbovať 18 ročných chlapcov, ktorí sú ľahko ovplyvniteľní a mentálne nie sú na takej znalostnej úrovni, aby dokázali zvládnuť moc zverenú verejnému činiteľovi.

Pritom sudcom tiež verejným činiteľom, ktorý má na pleciach bremeno rozhodovania, sa môže stáť osoba až po dovŕšení 30 rokov.

O neochote policajtov, dodržiavajúcich zákon, zapájať sa do represií proti nevinným občanom, svedčí aj ďalší Kovaříkov počin, keď navrhuje zrušiť menovky, aby občanov mohli beztrestne a anonymizovane šikanovať, pričom sám priznáva motiváciu, lebo občania si ich zákroky často nahrávajú.

Kovarík by však urobil lepšie, keby policajtov nepoužíval na perzekúciu občanov a nenútil ich konať protizákonne, keby dbal na to aby skúsení policajti nechodili s odporom do práce, či rovno dávali výpovede. A nie ich nahrádzal anonymným 18 ročným dorastom.

Pokiaľ sa Kovarík nepamätá, zle dopadne a CIA ho určite nezachráni, tak ako nezachránila svojho Sadáma Husajna v Iraku.

Luxusný dovolenkový výlet Bidenovej na Slovensku.

09.05.2022

V zmysle Pravidiel diplomatického protokolu v Slovenskej republike nemá manželka prezidenta USA Joe Bidena postavenie oficiálneho predstaviteľa štátu, ani osoby sprevádzajúcej hlavu štátu. Nie je možné jej preto priznávať rovnaké postavenie, ako keby bola súčasťou návštevy prezidenta USA, nakoľko prezident nepricestoval spoločne s ňou. Konkrétne ide o vyvesovanie [...]

Ivan Mikloš nový poradca Čaputovej. Na otázky vraždenia civilistov na Ukrajine?

03.05.2022

Mikloš, ktorý v marci 1999 konkrétne pomáhal Američanom vraždiť srbských civilistov sa zrazu „záhadne“ presne o 23 rokov neskôr stáva poradcom Čaputovej. Prečo asi ? Náhoda? Alebo proces „Niekým“ riadený proti Slovensku? Slovanom? Kto je vlastne Mikloš, poradca Čaputovej od polovice marca 2022? Mikloš, okrem iného, je bez najmenších pochybnosti autor vykradnutia [...]

Podstata dnešných problémov na Ukrajine je dokonale vystihnutá vo vyjadreniach Anglosasov o Slovanoch v nie tak dávnej minulosti.

28.04.2022

Bill Clinton, americký prezident: „Cieľom NATO v budúcnosti je nasadiť mierové sily v regiónoch etnických konfliktov a hraničných sporov od Atlantického oceánu po pohorie Ural.“ Smernica prezidenta USA Clintona č. 13, február 1992 „… Na privedenie Jeľcina k moci sme minuli mnoho miliárd dolárov, ale viac ako sa nám to vyplatilo, vyradili sme konkurenta – [...]

Súdna rada

Súdna rada je aktuálne v kompletnom zložení, budúce nominácie nebude komentovať

23.04.2024 12:01

Dvaja z aktuálnych členov súdnej rady, ktorých v minulosti zvolila do funkcie práve NR SR, budú túto stredu vypočutí pred ústavnoprávnym výborom

Maximilian Krah, Nemecko, AfD, eurovoľby

Nemecko zatklo muža za špionáž pre Čínu, odovzdával informácie z europarlamentu. Peking reaguje

23.04.2024 12:00

Spolková generálna prokuratúra tvrdí, že sledoval aktivity čínskej opozície v Nemecku.

karlova ves, električka, bratislava, Segnerovsa

V Karlovej Vsi zrazila električka chodkyňu, skončila v nemocnici

23.04.2024 11:18

Polícia chodcom zdôrazňuje, že sú povinní dať električke prednosť aj na neriadených priechodoch pre chodcov.

kalamita, lykožrút, Čierny Balog

Mimoriadnu situáciu pre lykožrúta rozšírili aj na okresy Revúca a Detva

23.04.2024 10:56

Na lykožrútovú kalamitu v okolí Čierneho Balogu upozornili lesníci začiatkom marca.