Založ si blog

Dokedy ešte bude na čele polície grázel  a násilník Kovařík?

Aký nadriadený, takí podradení.

Za posledné dni bolo vo veľkom diskutované video, v ktorom policajt bije nejakého bezdomovca.

Môžeme sa čudovať, že niektorí policajti fyzicky lynčujú bezbranných občanov, keď ich vrchný náčelník Kovařík verejne robí to isté?

Stalo sa tak  v budove banskobystrickej Finančnej správy, voči človeku, ktorý ani len náznakom nepoužil násilie, ale sa iba verbálne dožadoval a uplatňoval si prirodzené ľudské práva.

Viete si predstaviť, že by som ja ako trestný sudca počas pojednávania na súde fyzickým napadnutím nútil obžalovaného, aby sa priznal k vine, ktorá sa musí dokazovať zákonným spôsobom?

Nemajú mať potom občania obavu, že ich policajti počas výsluchov na polícii budú mlátiť, aby sa priznali dokonca aj k tomu, čo nikdy nespáchali.

Zrejme si bude treba výsluchy na polícii nahrávať, aby sa dosiahla transparentnosť, ako je tomu na súdoch, kde sa už teraz celé pojednávanie nahráva na záznam, ktorý je súčasťou trestného spisu.

To že na prijatie takejto legislatívnej úpravy bolo už včera neskoro, napovedá i umieranie obvinených počas trestného konania vo fáze prípravného konania.

Je to náhoda?

Páni policajti, tí ktorí ste úprimne prisahali na Ústavu a zákony neberte si príklad z grázla Kovaříka.

Násilník nemôže byť Váš vzor.

Slovenská republika, ako členský štát Rady Európy (na rozdiel od viacerých členských krajín Rady Európy, napr. Francúzska i Turecka) cez príslušné štátne orgány, ani len nezačala osobitným podaním proces konania o suspendáciu účinnosti Európskeho dohovoru o ochrane ľudských práv a základných slobôd počas vyhlásenia núdzového stavu na území Slovenskej republiky.

To znamená, že Európsky dohovor o ochrane ľudských práv a základných slobôd má u nás absolútnu prednosť v otázke aplikácie základných ľudských práv a slobôd občanov pred vnútroštátnym poriadkom, vrátane Trestného zákona a Ústavy aj počas núdzového stavu.

Občan šiel na úrad bez respirátora – napadol ho samotný policajný prezident! VIDEO

https://www.tvnoviny.sk/domace/2026285_video-policajtovi-praskli-nervy-a-spraval-sa-ako-nepricetny-kopal-do-muza-leziaceho-na-parkovisku

https://www.youtube.com/watch?v=kpixC-chPto&t=1s

Luxusný dovolenkový výlet Bidenovej na Slovensku.

09.05.2022

V zmysle Pravidiel diplomatického protokolu v Slovenskej republike nemá manželka prezidenta USA Joe Bidena postavenie oficiálneho predstaviteľa štátu, ani osoby sprevádzajúcej hlavu štátu. Nie je možné jej preto priznávať rovnaké postavenie, ako keby bola súčasťou návštevy prezidenta USA, nakoľko prezident nepricestoval spoločne s ňou. Konkrétne ide o vyvesovanie [...]

Ivan Mikloš nový poradca Čaputovej. Na otázky vraždenia civilistov na Ukrajine?

03.05.2022

Mikloš, ktorý v marci 1999 konkrétne pomáhal Američanom vraždiť srbských civilistov sa zrazu „záhadne“ presne o 23 rokov neskôr stáva poradcom Čaputovej. Prečo asi ? Náhoda? Alebo proces „Niekým“ riadený proti Slovensku? Slovanom? Kto je vlastne Mikloš, poradca Čaputovej od polovice marca 2022? Mikloš, okrem iného, je bez najmenších pochybnosti autor vykradnutia [...]

Podstata dnešných problémov na Ukrajine je dokonale vystihnutá vo vyjadreniach Anglosasov o Slovanoch v nie tak dávnej minulosti.

28.04.2022

Bill Clinton, americký prezident: „Cieľom NATO v budúcnosti je nasadiť mierové sily v regiónoch etnických konfliktov a hraničných sporov od Atlantického oceánu po pohorie Ural.“ Smernica prezidenta USA Clintona č. 13, február 1992 „… Na privedenie Jeľcina k moci sme minuli mnoho miliárd dolárov, ale viac ako sa nám to vyplatilo, vyradili sme konkurenta – [...]

Francúzsko, hasiči, požiar

V Maďarsku zomrela jedna osoba pri požiari v domove dôchodcov

28.03.2024 11:17

Pravdepodobnou príčinou požiaru bolo fajčenie v posteli, vyšetrovanie však ešte prebieha.

Illinois, police

Útok nožom v Illinoise si vyžiadal štyroch mŕtvych a päť zranených

28.03.2024 10:46

Podozrivého muža policajti zadržali. Motív útoku nebol bezprostredne známy.

Baltimore most loď nákladná

Po zrútení mosta v Baltimore našli telá dvoch zo šiestich nezvestných osôb

28.03.2024 10:12

Obrovská nákladná loď, ktorú nebolo možné ovládať a následne narazila do mosta, absolvovala predtým v miestnom prístave „bežnú údržbu motora“.