Založ si blog

Kto sa zaradí medzi samovrahov ako osoba, ktorá sa dá očkovať rýchlovakcínami?

https://anchor.fm/dashboard/episode/eo16r0

 

27. decembra 2020 zaočkovať treba v prvom rade deti a celé rodiny politikov, ktorí presadzujú vakcináciu na ochorenie Covid-19. 

Ak oni prežijú bez ujmy, možno je vakcína bezpečná. Pokiaľ nie, štát a jeho občania sú bez najmenších pochybnosti v bezpečí.

Vakcíny boli vyvíjané  kozmickou rýchlosťou, ktorá nemá v doterajšej medicínskej histórii obdobu a čas na testovanie navyše nezodpovedal príslušným predpisom. To Vám povie každý neskorumpovaný lekár.

Išlo a ide len a len o zárobky farmaceutických firiem. Ale hradiť škody za negatívne dopady, to nie!

Máme nespochybniteľnú garanciu, že ide o vakcínu s vlastnosťami, ktorá neprivodí u pacienta genetickú zmenu, ktorá sa následne nebude dať odstrániť?

Nemáme.

Môžeme veriť, že vakcíny vážne nepoškodia ľudí na ich zdraví?

Nemôžeme.

Kto bude braný na zodpovednosť za negatívny dôsledok?

Čo sa vlastne deje?

Nastupuje chaos  a zmätok na strane provakcinových politikov.

Predseda vlády Igor Matovič, jeho podpredsedovia Veronika Remišová, Štefan Holý, minister obrany Jaroslav Naď, predseda poslaneckého klubu Sme rodina Peter Pčolinský, sú prekvapivo pozitívni na koronavírus.

Nie je to náhodou preto, že tí ktorí majú Covid-19 sa nemusia, resp. nesmú očkovať, lebo aplikácia vakcíny je údajne možná minimálne až 90 dní od prekonania ochorenia?

Zaregistrovali ste to?

Boja sa zrazu, preto sú hneď všetci pozitívne chorí?

Alebo je v tom niečo iné?

Majú strach a preto sa teraz evidujú ako pozitívni? Aby sa nemuseli dať vakcinovať?

         Iba na ilustráciu kvality vakcín:

Vrchná zdravotná sestra Doverová v štáte Tennessee skolabovala v priamom televíznom vysielaní iba pár minút po tom, ako sa nechala zaočkovať vakcínou Pfizer.

Pôvodným zámerom vedenia nemocnice bolo odvysielať pozitívne dojmy zdravotnej sestry z očkovania vakcínou Pfizer a vyvrátiť tak dezinformácie o vedľajších účinkoch americkej vakcíny.

Keby sedela za volantom v aute na diaľnici po očkovaní, zrejme by zabila seba i ďalšieho vodiča. Sestra popisovala nástup mdlôb, rozmazanosť videnia, stratu rovnováhy a syndróm časopriestorovej dezorientácie.

Nemal by, nie Kovařik, prezident Policajného zboru (politický korupčne  skompromitovaný), ale Žilinka, generálny prokurátor,              preto preveriť pravdivosť pozitívnych testov na koronavírus Matoviča, Remišovej, Holého, Naďa a Pčolinského?

Možno považovať za náhodu, že švajčiarska vláda odmietla všetky vakcíny, kým nebudú mat ukončené potrebné  a nepriestrelné exaktné testy?

https://www.magazinslovensko.online/harabin-boja-sa-a-preto-su-vsetci-pozitivni/

https://www.cas.sk/clanok/1041366/bolsonaro-zrusil-nakup-vakciny-na-covid-19-obcania-brazilie-nebudu-nikoho-pokusnymi-kralikmi/

Luxusný dovolenkový výlet Bidenovej na Slovensku.

09.05.2022

V zmysle Pravidiel diplomatického protokolu v Slovenskej republike nemá manželka prezidenta USA Joe Bidena postavenie oficiálneho predstaviteľa štátu, ani osoby sprevádzajúcej hlavu štátu. Nie je možné jej preto priznávať rovnaké postavenie, ako keby bola súčasťou návštevy prezidenta USA, nakoľko prezident nepricestoval spoločne s ňou. Konkrétne ide o vyvesovanie [...]

Ivan Mikloš nový poradca Čaputovej. Na otázky vraždenia civilistov na Ukrajine?

03.05.2022

Mikloš, ktorý v marci 1999 konkrétne pomáhal Američanom vraždiť srbských civilistov sa zrazu „záhadne“ presne o 23 rokov neskôr stáva poradcom Čaputovej. Prečo asi ? Náhoda? Alebo proces „Niekým“ riadený proti Slovensku? Slovanom? Kto je vlastne Mikloš, poradca Čaputovej od polovice marca 2022? Mikloš, okrem iného, je bez najmenších pochybnosti autor vykradnutia [...]

Podstata dnešných problémov na Ukrajine je dokonale vystihnutá vo vyjadreniach Anglosasov o Slovanoch v nie tak dávnej minulosti.

28.04.2022

Bill Clinton, americký prezident: „Cieľom NATO v budúcnosti je nasadiť mierové sily v regiónoch etnických konfliktov a hraničných sporov od Atlantického oceánu po pohorie Ural.“ Smernica prezidenta USA Clintona č. 13, február 1992 „… Na privedenie Jeľcina k moci sme minuli mnoho miliárd dolárov, ale viac ako sa nám to vyplatilo, vyradili sme konkurenta – [...]

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

APTOPIX Russia Belarus

Prečo Lukašenko vyvracia Putinovu ukrajinskú verziu teroru? Útočníci z Crocusu chceli utiecť do Bieloruska, tvrdí

28.03.2024 16:00

Diktátor Alexandr Lukašenko svojím vyhlásením, že teroristi od podmoskovskej haly Crocus pôvodne unikali smerom do Bieloruska, podkopal naratív Kremľa o ukrajinskej stope.

SR Bratislava politika vláda 19. schôdza BAX

Poslanci z SNS predložili zmeny v zákone o neziskových organizáciách

28.03.2024 15:53

Novela hovorí aj o právomoci Ministerstva vnútra SR rozpustiť občianske združenie.

trieda, vyučovanie, učiteľ, stredná škola, užitočná,

Čaputová: Učitelia napĺňajú svoje poslanie napriek ich podmienkam

28.03.2024 15:11

Prezidentka sa pedagógom prihovorila pri príležitosti Dňa učiteľov.