Založ si blog

Harabin inšpiroval nemeckých neonacistov, aby sa zo všetkých síl bránili prieniku moslimského živlu do svojej vlasti.

Harabin inšpiroval nemeckých neonacistov, aby sa zo všetkých síl bránili prieniku moslimského živlu do svojej vlasti.

Ešte v roku 2011 sa za štátne peniaze natočil Piusiovou film politicky účelovo cielený proti mne. Dokonca bol realizovaný s finančnou podporou audiovizuálneho fondu. 

Mimovládky ihneď synchrónne vyzdvihovali využitie tvorivého talentu Piusiovej, hoci išlo len a len, na ultraliberálnu objednávku, o lživé ohováranie mojej osoby.

Už vtedy som sa ostro ohradil i proti použitiu výrazu tvorivý talent. 

To upratovačka, ktorá vymetá špinu prejavuje viac tvorivého talentu, pretože robí užitočnú a ľudsky dôstojnú prácu. Špinu mení na poriadok, prináša do budovy čistotu. Ale toto bolo presne opačné dielo. Pani Piusi povymetala všetku špinu, ktorú kde o mne našla, zlepila ju do filmu a pridala ešte svoju vlastnú. A nielen obsahom, ale spôsobom strihu, spájaním výpovedí, hraním na city. Je skutočne tragédia, že sa takéto „umelecké počiny“ financujú z našich daní. To je skutočne tragédia.

K obvineniam a absolútne lživým ohováračkám, ktoré vo filme padli som sa už vyjadril v knihe Srdcom a svedomím. Jednotlivé fakty som uviedol na pravú mieru. Rovnako som sa vyjadril aj k niektorým osobám, ktoré vo filme vystupovali. Výnimočné je na tom akože dokumente len to, že je tu všetko na jednej kope – suverénne tvrdenie, že sa vraj kamarátim s mafiánom, smiešna nahrávka inscenovaného – dabovaného rozhovoru prerozprávaného v Markíze Grendelom – hovorcom Lipšica a Rudolfa hovorcu Galka .

Čas ukázal, že tí, čo ma obviňovali nemali pravdu, lebo nedokázali priniesť dôkazy svojich tvrdení. Vyhral som aj súd s finančným odškodnením.

No ako sa dá spod ohovárania vyviniť? Ako sa dá dokazovať, že človek niečo neurobil? Aby som podrobne povysvetľoval všetky súvislosti a lži, všetky kreatívne finty, čo boli použité, to by zabralo celú ďalšiu knihu. Nemá zmysel vŕtať sa v špine, čo vyprodukovali iní. Verím, že čitatelia chápu a vidia, čo sa deje. Aké premyslené nástroje propagandy sa proti mojej osobe používajú. A nielen vo filme spred ôsmych rokov, ale aj teraz, celkom čerstvo. 

Človek sa musí vskutku čudovať tej kreativite, a skutočne – toto by som už bez úvodzoviek nazval umením – kreatívnym umením, ako dokázať „vplyv VOSR na topenie ľadovcov v Grónsku“. Veď ako inak než geniálnym spojením nespojiteľného možno nazvať nadpis nad článkom a videorozhovorom v rámci Kočneriády, od ktorej som na míle vzdialený, so znením: „Sudcovia sa spriahli s Kočnerom, hoci majú ísť príkladom. Harabinovi pohrobkovia v Threeme“. Bolo by to naozaj smiešne, keby to nebolo také tragické. Keď na mňa už inak nemôžu hodiť špinu z niektorej kauzy, obtrú túto špinu o mňa aspoň tým, že sudcov podozrivých z nadštandardných vzťahov s Kočnerom, ktoré s veľkou pravdepodobnosťou neboli nezištné, nazvú „Harabinovými pohrobkami“. A trikrát sa toto brilantne vykonštruované, z prsta geniálne vycucané spojenectvo zakomponuje aj do rozhovoru s členom súdnej rady, riadeného Bútorom a americkou ambasádou. 

Tu už nemám naozaj čo dodať, len toľko, že asi kráčam dobrou cestou, že asi robím správnu vec, že asi niekomu šliapem na otlaky, pretože inak by sa tak dôsledne a tvorivo nesnažili viniť ma zo všetkého na svete, obrazne povedané vrátane havárie vo Fukušime a zapálenia mešity v Halle. 

Čudujem sa, že zatiaľ nikomu nenapadlo informovať verejnosť o tom, že rádioaktívne zamorenie svetových oceánov postupuje s harabinovskou bezočivosťou k brehom USA a že nemeckých neonacistov inšpiroval Harabin, aby sa zo všetkých síl bránili prieniku moslimského živlu do svojej vlasti.

Musím takto žartovať. Veď to je absurdné divadlo, čo sa tu deje…

Luxusný dovolenkový výlet Bidenovej na Slovensku.

09.05.2022

V zmysle Pravidiel diplomatického protokolu v Slovenskej republike nemá manželka prezidenta USA Joe Bidena postavenie oficiálneho predstaviteľa štátu, ani osoby sprevádzajúcej hlavu štátu. Nie je možné jej preto priznávať rovnaké postavenie, ako keby bola súčasťou návštevy prezidenta USA, nakoľko prezident nepricestoval spoločne s ňou. Konkrétne ide o vyvesovanie [...]

Ivan Mikloš nový poradca Čaputovej. Na otázky vraždenia civilistov na Ukrajine?

03.05.2022

Mikloš, ktorý v marci 1999 konkrétne pomáhal Američanom vraždiť srbských civilistov sa zrazu „záhadne“ presne o 23 rokov neskôr stáva poradcom Čaputovej. Prečo asi ? Náhoda? Alebo proces „Niekým“ riadený proti Slovensku? Slovanom? Kto je vlastne Mikloš, poradca Čaputovej od polovice marca 2022? Mikloš, okrem iného, je bez najmenších pochybnosti autor vykradnutia [...]

Podstata dnešných problémov na Ukrajine je dokonale vystihnutá vo vyjadreniach Anglosasov o Slovanoch v nie tak dávnej minulosti.

28.04.2022

Bill Clinton, americký prezident: „Cieľom NATO v budúcnosti je nasadiť mierové sily v regiónoch etnických konfliktov a hraničných sporov od Atlantického oceánu po pohorie Ural.“ Smernica prezidenta USA Clintona č. 13, február 1992 „… Na privedenie Jeľcina k moci sme minuli mnoho miliárd dolárov, ale viac ako sa nám to vyplatilo, vyradili sme konkurenta – [...]

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Tlačila na Forróa vláda? Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len predseda, stretnutie s Korčokom zrušil svojvoľne

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.