Založ si blog

Bude na čele transportného konvoja S-300 na Ukrajinu vojnový štváč Naď.

Minister obrany Naď sa  nechal počuť, že ak Rusko nestiahne svoje vojská, Ukrajine pošleme systém S-300. 

Ruský minister zahraničia Lavrov cez víkend v televízii RT opäť varoval pred darovaním protilietadlového a protiraketového systému S-300 vyrobeného v Rusku, Ukrajine.

Lavrov pripomenul Slovensku, že zbraňový komplex, ktorý sa nachádza u nás v súlade s medzivládnymi dohodami, má užívateľský certifikát. Ten nám neumožňuje posielať ich do tretích krajín. Lavrov už raz Slovensku odkázal, že „nedovolia“, aby sme dodali Ukrajine systém S-300. Zdôraznil že akúkoľvek vojenskú dodávku na Ukrajinu bude Rusko chápať ako „legitímny vojenský cieľ“. Systém S-300 preváža niekoľko špeciálnych nosičov a pozostáva zo samotných odpaľovacích zariadení a veliteľského stanoviska. Ide o nie malé zariadenia, ktoré majú špecifický vzhľad a ruská rozviedka, drony či satelity by ich dokázali identifikovať veľmi rýchlo a ľahko.

Som zvedavý, ktorí slovenskí vojaci sa podujmú na ich prevoz, tranzit dopravnou kolónou. Išlo by zrejme o samovrahov. Dúfajme, že prvé nákladné vozidlo, resp. lietadlo na čele transportného konvoja bude riadiť vojnový štváč Naď.

Neviem prečo Čaputová, Heger, Naď a Korčok, doslova idioti, resp. škodcovia zemskí v riadiacich štruktúrach na Slovensku provokujú ruského medveďa. Je to na prospech  Slovenska a slovenských občanov?

Orbán to nerobí. Prečo? Lebo nechce škodiť Maďarsku ani jeho obyvateľom.

Chcú Čaputová, Heger, Kollár, Naď a Korčok naďalej provokovať? Aby nám Rusi poslali Zirkon, hypersonickú raketu s nukleárnou hlavicou, ktorá pri rýchlosti 7000 míľ za hodinu môže dopadnúť na Slovensko za minútu

Treba týmto prostoduchým kreatúram iba pripomenúť, že Rusko je už zjavne globálnou mocnosťou, ktorá píše pravidlá hry vo svojom okolí. Pri novom usporiadaní sveta aj za takýto hyenizmus môže Slovensko ľahko prísť o štátnosť.

Všetko nasvedčuje tomu, že EÚ schudobnie, rozpadne sa na samostatné štáty, z ktorých každá bude musieť budovať osobitné vzťahy s Ruskom, nezávisle na základe svojich vlastných záujmov. Ako  EÚ tak aj NATO pravdepodobne zaniknú najneskôr do dvoch rokov.

Ukrajina má rozlohu 660 000 km štvorcových. Bojuje sa maximálne na rozlohe 15% územia. Môže mi Čaputová, Heger, Naď a Korčok vysvetliť prečo idú utečenci  zo štátu, na rozlohe, ktorého v rozsahu 500 000 km sa nebojuje napr. i na Slovensko s rozlohou iba 48 000 km.  

Nie sú to náhodou vo veľkej miere práve hitlerovskí Banderovci?

https://www.youtube.com/watch?v=ET8-vT4YLV0

Luxusný dovolenkový výlet Bidenovej na Slovensku.

09.05.2022

V zmysle Pravidiel diplomatického protokolu v Slovenskej republike nemá manželka prezidenta USA Joe Bidena postavenie oficiálneho predstaviteľa štátu, ani osoby sprevádzajúcej hlavu štátu. Nie je možné jej preto priznávať rovnaké postavenie, ako keby bola súčasťou návštevy prezidenta USA, nakoľko prezident nepricestoval spoločne s ňou. Konkrétne ide o vyvesovanie [...]

Ivan Mikloš nový poradca Čaputovej. Na otázky vraždenia civilistov na Ukrajine?

03.05.2022

Mikloš, ktorý v marci 1999 konkrétne pomáhal Američanom vraždiť srbských civilistov sa zrazu „záhadne“ presne o 23 rokov neskôr stáva poradcom Čaputovej. Prečo asi ? Náhoda? Alebo proces „Niekým“ riadený proti Slovensku? Slovanom? Kto je vlastne Mikloš, poradca Čaputovej od polovice marca 2022? Mikloš, okrem iného, je bez najmenších pochybnosti autor vykradnutia [...]

Podstata dnešných problémov na Ukrajine je dokonale vystihnutá vo vyjadreniach Anglosasov o Slovanoch v nie tak dávnej minulosti.

28.04.2022

Bill Clinton, americký prezident: „Cieľom NATO v budúcnosti je nasadiť mierové sily v regiónoch etnických konfliktov a hraničných sporov od Atlantického oceánu po pohorie Ural.“ Smernica prezidenta USA Clintona č. 13, február 1992 „… Na privedenie Jeľcina k moci sme minuli mnoho miliárd dolárov, ale viac ako sa nám to vyplatilo, vyradili sme konkurenta – [...]

polícia

Opitý vodič zdemoloval tri autá, nafúkal takmer 2,7 promile

25.04.2024 12:19

Škodu na vozidlách predbežne vyčíslili na približne 4 200 eur.

Alexander Lukašenko

Rusi takmer nepostupujú, na fronte je pat, je čas na mierové rokovania, vyhlásil Lukašenko

25.04.2024 12:10

Paradoxom Moskvy je, že na mierovú konferenciu odmieta prísť, rokovanie bez jej účasti však označuje za nezmyselné.

Spain Election

Čisté ruky zašpinili dobré meno španielskeho premiéra. Zavinila to jeho žena. Odstúpi z čela vlády?

25.04.2024 12:00

Má pre mňa cenu zostať na čele vlády napriek tomu, že ma krajná pravica a pravica obhadzujú bahnom? Španielsky líder na svoju otázku čoskoro odpovie.

Michal Šimečka, Ide o pravdu

Šimečka v Ide o pravdu: Eurovoľby budú dôležitý signál dovnútra i navonok. Chceme zapustiť korene aj v samospráve

25.04.2024 12:00

Aj v prípade eurovolieb platí, že "nemôžu mať všetko", nebolo by dobré, aby koalícia mala najsilnejší hlas aj v europarlamente, hovorí Michal Šimečka.