Založ si blog

Kriminálnik Lipšic sa tentoraz protekčne vtrepal ešte aj do ženskej relácie RTVS.  

Silná zostava, kde mala štvorica žien diskutovať o aktuálnych témach „ženským pohľadom“. Téma bola „kolúzna väzba“, jej zneužívanie a jej neprimeraná dĺžka.

Lipšic sa odjakživa predbiehal v rade, či už to bolo s podvodnou justičnou skúškou, ktorú si iní museli roky odpraxovať, on ju má nezákonne bez vyžadovanej praxe. Dokonca ako jediný doteraz v histórii mohol počas skúšky opisovať z notebooku. Potom, čo zabil na prechode chodca sa vyvliekol z nepodmienečného trestu, pričom iných predtým za to posielal do basy.

Kvôli Lipšicovi sa dokonca zmenilo dovtedajšie metodické usmernenie krajskej prokuratúry, že musia povinne požadovať nepodmienečné tresty odňatia slobody pri smrteľných dopravných nehodách. Po Lipšicovej nehode bolo toto usmernenie odvolané, aby Lipšic mohol uzavrieť dohodu o podmienečnom treste odňatia slobody. Prokurátor sa neodvolal a Lipšic opäť ako jediný protekčne dostal podmienku za zabitie človeka pri porušení dôležitých vodičských povinností.

Predseda OĽaNO Matovič vtedy napísal, že „ Dano je nesmierny poctivec , ktorý hrá podľa pravidiel a nechce vybočiť mimo zákona ani vtedy, ak by sa o tom nikto nedozvedel“, a že Lipšic nebude chcieť pre seba ani za mráčik nadpráv, protekcie či iného krivenia spravodlivosti. „Zaprel by sám seba a celý svoj doterajší odkaz v politike,“ doplnil Matovič na sociálnu sieť v súvislosti s dopravnou nehodou.

Lipšic nespĺňal podmienky, aby mohol kandidovať na prokurátora bez previerky NBÚ na prísne tajné. Následne keď to Lipšic zistil, za účelom jej získania  korupčne naviedol na nezákonnosti Krajniaka a Konečného (riaditeľa NBÚ). Čím všetci traja spáchali bez najmenších pochybnosti trestný čin zneužívania právomoci verejného činiteľa, Lipšic formou účasti. Je len otázkou času, kedy ich Žilinka začne trestne stíhať.

Na čele špeciálnej prokuratúry je človek, ktorý je Neprokurátor, má nezákonne získanú justičnú skúšku a bezpečnostnú previerku a navyše je vo výkone trestu odňatia slobody a trestu zákazu činnosti.

Spolu s Matovičom, Klimentom (alias Kozom), Kyseľom, Repom a ďalšími sú aktuálne podozriví, že tvoria organizovanú skupinu, ktorá cez ovplyvňovanie kajúcnikov manipuluje s vyšetrovaním a zatvára ľudí na základe politickej objednávky.

https://www.facebook.com/harabinstefan/posts/3087951604814997

Luxusný dovolenkový výlet Bidenovej na Slovensku.

09.05.2022

V zmysle Pravidiel diplomatického protokolu v Slovenskej republike nemá manželka prezidenta USA Joe Bidena postavenie oficiálneho predstaviteľa štátu, ani osoby sprevádzajúcej hlavu štátu. Nie je možné jej preto priznávať rovnaké postavenie, ako keby bola súčasťou návštevy prezidenta USA, nakoľko prezident nepricestoval spoločne s ňou. Konkrétne ide o vyvesovanie [...]

Ivan Mikloš nový poradca Čaputovej. Na otázky vraždenia civilistov na Ukrajine?

03.05.2022

Mikloš, ktorý v marci 1999 konkrétne pomáhal Američanom vraždiť srbských civilistov sa zrazu „záhadne“ presne o 23 rokov neskôr stáva poradcom Čaputovej. Prečo asi ? Náhoda? Alebo proces „Niekým“ riadený proti Slovensku? Slovanom? Kto je vlastne Mikloš, poradca Čaputovej od polovice marca 2022? Mikloš, okrem iného, je bez najmenších pochybnosti autor vykradnutia [...]

Podstata dnešných problémov na Ukrajine je dokonale vystihnutá vo vyjadreniach Anglosasov o Slovanoch v nie tak dávnej minulosti.

28.04.2022

Bill Clinton, americký prezident: „Cieľom NATO v budúcnosti je nasadiť mierové sily v regiónoch etnických konfliktov a hraničných sporov od Atlantického oceánu po pohorie Ural.“ Smernica prezidenta USA Clintona č. 13, február 1992 „… Na privedenie Jeľcina k moci sme minuli mnoho miliárd dolárov, ale viac ako sa nám to vyplatilo, vyradili sme konkurenta – [...]

Štefan Harabin

Harabin vyzval ľudí, aby išli voliť. Svoj hlas dá Pellegrinimu

28.03.2024 09:00

Podľa Harabina sa Pellegrini prihlásil k častiam programu, ktorý presadzoval v prvom kole.

Vladimir Putin

Rusko nezaútočí na Pobaltie, Poľsko či Česko, je to úplný nezmysel, ide len o strašenie ľudí, tvrdí Putin

28.03.2024 08:00, aktualizované: 08:28

"Voči týmto štátom nemáme žiadne agresívne úmysly," povedal ruský prezident.

Joe Lieberman

Zomrel Joe Lieberman, bývalý demokratický senátor a kandidát na viceprezidenta

28.03.2024 07:42

Vo veku 82 rokov zomrel dlhoročný americký senátor a vplyvná, hoci kontroverzná osoba v rámci Demokratickej strany.

Škola / Školstvo / Žiak /

Školákom sa začali veľkonočné prázdniny, do lavíc sa vrátia o týždeň

28.03.2024 07:30

Veľkonočné prázdniny sú pre školákov posledným dlhším voľnom pred koncom školského roka.