Založ si blog

Začnú Žilinka, resp. Kovařik už konečne trestne stíhať kriminálnika Matoviča. Matovič klamal pri získavaní vzdelávania, klame o Sulíkovi a klame aj o mne.

 

Zo sobotňajšieho rozhlasu úvodom zacitujem Matoviča o pohrebe generála Lučanského:
„Mrzí ma, že ten pán, ktorý hovorí, že vyhral prezidentské voľby a bol niekedy predsedom NS, tiež sa tam ukazoval a podľa mojich informácii provokoval policajtov svojimi vulgárnymi rečami.“
Za prvé neviem odkiaľ Matovič berie citáciu, že som vyhral prezidentské voľby. Vždy som sa vyjadroval len v kontexte, že v porovnaní s inými kandidátmi som nemal ani jeden bilbord ani milióny eur na kampaň. Získanie 15% bolo výnimočným úspechom vzhľadom na vtedy prítomné okolnosti. Prekrútené tvrdenie o výhre v prezidentských voľbách papagájujú na internete len slabomyseľní jedinci a teraz sa k tomu znížil i Matovič ich vzor.
Rovnakej kvality sú aj jeho tvrdenia o provokovaní policajtov vulgárnymi rečami. Neviem odkiaľ to má, ale určite nie od policajtov. Pretože policajti, každý samostatne, by museli vzniesť voči mne trestné stíhanie za verbálny útok na verejného činiteľa, čo neurobili, keďže nič také sa nestalo. Ináč, by Matovič, okrem iného, predložil i uznesenia o vznesení obvinenia proti mojej osobe.
Napokon slušných a čestných policajtov som sa vždy zastal, či už išlo napríklad o inšpekciu, lebo vždy som im prízvukoval, že politici prichádzajú a odchádzajú, ale my sudcovia, prokurátori a policajti tu budeme vždy, takže nám neostáva iné ako dodržovať zákon. Ale najmä a striktne i Ústavu, ktorá je nepochybne nadradená zmätočným vládnym uzneseniam a vyhláškam Mikasa.
Matovič je zjavne sklamaný, že napriek hermeticky uzavretej Štrbe som sa na pohreb dostal a tak si vymýšľa, že som sa tam vulgárne prekričal cez policajnú kontrolu, rovnako ako si vymýšľa, že Sulík kúpil testy, s ktorými by on ani psa netestoval. Pritom tie testy kúpil ON-Matovič.
Vyzývam Matoviča, aby svoje tvrdenia podložil, uzneseniami o vznesení obvinenia proti mne a výpoveďami konkrétnych policajtov, ktorí mali byť obeťami môjho „verbálneho“ útoku. Ak ich nedoloží, potvrdí tým svoje klamstvo, a verejnosť sa môže právom pýtať, či rovnako neklame aj v súvislosti so Sulíkom, ale aj ďalšími, ktorí mu práve nejdú po vôli.
Bez najmenších pochybnosti je nesporné, že spolu s Kovaříkom, majú len traumu z toho ako policajti rešpektujú viac zákon a Ústavu než ich neústavné uznesenia a vyhlášky a tak si vymýšľajú príbeh ako sa 50 policajtov zľaklo Harabina po fiktívnom verbálnom útoku.
Rakúska ministerka práce Aschbacherová v sobotu oznámila svoju demisiu po obvinení z plagiátorstva. “Záverečnú dizertačnú prácu” obhajovala pritom na Slovensku a získala i titul.
Matovič získal vzdelanie podvodom na Slovensku tiež a nepodal demisiu, ale naďalej podvádza a klame posledne o Sulíkovi, aj o mne.
Podávam preto Žilinkovi i Kovařikovi na neho trestné oznámenie za zjavne úmyselné a nespochybniteľne Ohováranie, ktoré je podľa Trestného zákona trestným činom v zmysle § 373 ods.1, 2 písm. c), ods. 3) kto o inom oznámi nepravdivý údaj, ktorý je spôsobilý značnou mierou ohroziť aj jeho vážnosť u spoluobčanov a spôsobiť ním škodu veľkého rozsahu, potrestá sa odňatím slobody na tri až osem rokov.
AntiSlovák Rezník na čele RTVS, hoci ho tiež daňami živím a platí zásada audiatur et altera pars, nechajme vypočuť druhú stranu, mi prekvapujúco neumožnil automaticky sa vyjadriť k útočným nepravdám podvodníka M. Preto aj jemu zasielam link na tento blog. Možno sa ešte spamätá a umožní mi reagovať na Matovičove klamstva.

Matovič od 17:00 min. začal klamať:
https://www.rtvs.sk/radio/archiv/1134/1488539

Luxusný dovolenkový výlet Bidenovej na Slovensku.

09.05.2022

V zmysle Pravidiel diplomatického protokolu v Slovenskej republike nemá manželka prezidenta USA Joe Bidena postavenie oficiálneho predstaviteľa štátu, ani osoby sprevádzajúcej hlavu štátu. Nie je možné jej preto priznávať rovnaké postavenie, ako keby bola súčasťou návštevy prezidenta USA, nakoľko prezident nepricestoval spoločne s ňou. Konkrétne ide o vyvesovanie [...]

Ivan Mikloš nový poradca Čaputovej. Na otázky vraždenia civilistov na Ukrajine?

03.05.2022

Mikloš, ktorý v marci 1999 konkrétne pomáhal Američanom vraždiť srbských civilistov sa zrazu „záhadne“ presne o 23 rokov neskôr stáva poradcom Čaputovej. Prečo asi ? Náhoda? Alebo proces „Niekým“ riadený proti Slovensku? Slovanom? Kto je vlastne Mikloš, poradca Čaputovej od polovice marca 2022? Mikloš, okrem iného, je bez najmenších pochybnosti autor vykradnutia [...]

Podstata dnešných problémov na Ukrajine je dokonale vystihnutá vo vyjadreniach Anglosasov o Slovanoch v nie tak dávnej minulosti.

28.04.2022

Bill Clinton, americký prezident: „Cieľom NATO v budúcnosti je nasadiť mierové sily v regiónoch etnických konfliktov a hraničných sporov od Atlantického oceánu po pohorie Ural.“ Smernica prezidenta USA Clintona č. 13, február 1992 „… Na privedenie Jeľcina k moci sme minuli mnoho miliárd dolárov, ale viac ako sa nám to vyplatilo, vyradili sme konkurenta – [...]

SR súdy Kuffovci napadnutie farmár POX

Pojednávanie s Kuffovcami bude pokračovať v júli

25.04.2024 13:18

Súdny proces pokračoval výpoveďou ďalšej svedkyne.

Most v Poprade

V Poprade hrozí, že skolabuje doprava. Pomôcť má bezplatná jazda po diaľnici okolo mesta

25.04.2024 12:45

Je to problém, ktorý trápi vodičov v Poprade už roky. Štvorprúdovka vedúca z centra mesta do Kežmarku sa pod železničným mostom zužuje do dvoch pruhov.

polícia

Opitý vodič zdemoloval tri autá, nafúkal takmer 2,7 promile

25.04.2024 12:19

Škodu na vozidlách predbežne vyčíslili na približne 4 200 eur.

Alexander Lukašenko

Rusi takmer nepostupujú, na fronte je pat, je čas na mierové rokovania, vyhlásil Lukašenko

25.04.2024 12:10

Paradoxom Moskvy je, že na mierovú konferenciu odmieta prísť, rokovanie bez jej účasti však označuje za nezmyselné.