Založ si blog

Čo urobili pre Vás Fico, Pellegrini, Kotleba, Danko, Majerský, Drucker a Sólymos, aby ste neboli šikanovaní Matovičom a Mikasom?

Štát všetkých, ktorí boli nezákonne v izolácii, resp. vo väzbe a nezákonne pokutovaní za rúška je povinný okamžite odškodniť.

Ak to nezabezpečia Kovačíková, Kovařík, Patakyová, Mikulec, Kolíková

automaticky, porušujú svoje služobné povinnosti ako verejní činitelia.

Opozičné politické strany v parlamente, dokonca i tie, ktorí nie sú v parlamente, ale dostavajú príspevok od štátu, ho dostavajú iba preto, aby kontrolovali vládnu elitu  v smere ochrany chudáčika občana, s cieľom  nevykonávania bezprávia na nich  momentálnymi držiteľmi moci.

Čo urobili pre Vás Fico, Pellegrini, Kotleba, Danko, Majerský, Drucker a Sólymos?

Aby ste neboli nezákonné prenasledovaní Mikasovými nulitnými aktmi, ktoré Vám bezprávne obmedzili osobnú slobodu a bezprávne Vám ukladali pokuty za nenosenie rúšok?

Zatiaľ nehanebne nič. Absolútne nič.

Vážení občania

Doteraz im zrejme nedošlo že peniaze od štátu, teda z Vašich daní, berú len a len preto, aby kontrolovali vládu i v otázke nezákonnej šikany nevinných občanov.

Vám postihnutým, poškodeným, ktorí ste boli nezákonné izolovaní, teda reálne na hulváta vzatí do väzby bez rozhodnutia súdu, ktorým bola nezákonné udelená pokuta za neexistujúcu povinnosť nosiť rúška od marca 2020 neposkytli doteraz žiadnu reálnu pomoc.

Žiaľ.

Hovorím preto o tom detailne, čo treba právne urobiť a ako, aby ste sa reálne  a ľahko dovolili svojich práv,

v infovojne, zatiaľ v jednom z objektívnych alternatívnych rádií, link relácie ktorej pripájam

https://www.youtube.com/watch?v=wXMAmx-FM_A

aktualizácia od 59 minúty je detailizovaný postup ako sa brániť proti svojvôli Matoviča  a Mikasa.

Luxusný dovolenkový výlet Bidenovej na Slovensku.

09.05.2022

V zmysle Pravidiel diplomatického protokolu v Slovenskej republike nemá manželka prezidenta USA Joe Bidena postavenie oficiálneho predstaviteľa štátu, ani osoby sprevádzajúcej hlavu štátu. Nie je možné jej preto priznávať rovnaké postavenie, ako keby bola súčasťou návštevy prezidenta USA, nakoľko prezident nepricestoval spoločne s ňou. Konkrétne ide o vyvesovanie [...]

Ivan Mikloš nový poradca Čaputovej. Na otázky vraždenia civilistov na Ukrajine?

03.05.2022

Mikloš, ktorý v marci 1999 konkrétne pomáhal Američanom vraždiť srbských civilistov sa zrazu „záhadne“ presne o 23 rokov neskôr stáva poradcom Čaputovej. Prečo asi ? Náhoda? Alebo proces „Niekým“ riadený proti Slovensku? Slovanom? Kto je vlastne Mikloš, poradca Čaputovej od polovice marca 2022? Mikloš, okrem iného, je bez najmenších pochybnosti autor vykradnutia [...]

Podstata dnešných problémov na Ukrajine je dokonale vystihnutá vo vyjadreniach Anglosasov o Slovanoch v nie tak dávnej minulosti.

28.04.2022

Bill Clinton, americký prezident: „Cieľom NATO v budúcnosti je nasadiť mierové sily v regiónoch etnických konfliktov a hraničných sporov od Atlantického oceánu po pohorie Ural.“ Smernica prezidenta USA Clintona č. 13, február 1992 „… Na privedenie Jeľcina k moci sme minuli mnoho miliárd dolárov, ale viac ako sa nám to vyplatilo, vyradili sme konkurenta – [...]

zuzana čaputová, spišské podhradie, tragédia, nehoda, autobus

Prezidentka Čaputová si v Starej Ľubovni uctila obete nešťastia z Podhradia

24.04.2024 18:47

V stredu navštívila i obec Zborov v okrese Bardejov.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

Progresívci sa pre schválené zmeny v RTVS oblečú do čiernej, avizujú protesty. Podľa SaS urobí vláda z RTVS dezinformačné médium

24.04.2024 17:41

Poslankyňa Zora Jaurová povedala, že upravená verzia zákona je rovnakou hrozbou, ako pôvodná verzia.

Fico

Fico chce prešetriť prideľovanie spisov na Najvyššom súde. Prideľujú sa transparentne, kontrola bola arogantná, odpovedá Šikuta

24.04.2024 16:51, aktualizované: 18:50

Podľa šéfa Smeru je podozrivé, že najcitlivejšie veci pripadali senátu 5T sudcu Juraja Klimenta.

Rusko, Ukrajina, vojna, konflikt, Donbas

Omilostení zločinci páchajú v Rusku zverstvá. Brutálne vraždy a znásilnenia veteránov z frontu otriasli krajinou

24.04.2024 16:17

Bývalý vojak svoju obeť najskôr uškrtil a potom rozrezal jej telo na menšie časti, ktoré natlačil do dvojice kufrov. Ďalší brutálne zavraždil a znásilnil penzistku.