Založ si blog

Chronická prestitúcia redaktorky TA 3 Žitnej Lučaiovej.

O právnej nepriestrelnosti analýzy pripojenej k videu zo 7. septembra 2020

(https://www.youtube.com/watch?v=JJZ5fwFP_uM&t=27s Osoba nenakazená koronavírusom nemá právnu povinnosť nosiť rúško. Uloženú pokutu nemusí zaplatiť.

Nútenie zdravého človeka používať rúško je zjavne mučením, ktoré je zakázané článkom 3 Dohovoru o ochrane ľudských práv a základných slobôd.)

som hovoril už na svojom FB statuse 11. septembra 2020 v spojitosti s reakciou na zjavne lži skupiny anonymných epidemiológov, mikrobiológov a lekárov cez facebookovú stránku Epidemiologického informačného systému namierené na spomínanú analýzu v podstate v tom smere, že nakazení majú právnu povinnosť platiť nezákonnú pokutu za nenosenie rúška

(https://www.facebook.com/harabinstefan/posts/2884013051875521).

V tejto súvislosti ma teší, že bývalý sudca Ústavného súdu doc. Drgonec

dnes v rozhovore pre Ta3 na tému:

Očkovanie proti koronavírusu

(https://www.ta3.com/clanok/1192385/ockovanie-proti-covid-19.html),

dvakrát v jeho závere odkázal na právnu relevanciu mojej analýzy k obmedzeniam ktoré zaviedla Matovičova vláda. Nervózna moderátorka ho nenechala dohovoriť.

Nespochybniteľným faktom ale zostáva, že právna nulita Mikasových obmedzujúcich opatrení, ktorú zdieľa aj Doc. Drgonec, evidentne nie je po chuti ani mainstreamovým médiám.

Momentálne korupčno-podvodné elity držiace politické kormidlo moci sa desivo boja pravdy týkajúcej sa planetárneho podvodu viažuceho sa na koronavírus.

Alibizmus moderátorky založený na neprítomnosti Harabina v debate Ta 3

v tom smere, že nehovorme o jeho právnej analýze Mikasových opatrení, na ktorú doc. Drgonec ako ortodoxne neoblomný bývalý sudca Ústavného súdu dokonale ovládajúci Ústavu, odkazoval dvakrát, lebo sa s ňou stotožnil,

bola typicky politicky účelová a evidentne nadiktovaná z hora, aby nemohla byť vyjadrená pravda o právnej nulite Mikasových opatrení v tom smere, že „Cisár je nahý“.

Odmietnutie redaktorkou hovoriť o tretej osobe pre jej neprítomnosť v diskusii je žurnalisticky už dlhodobo dôvodná len a len vtedy, keby aktér debaty útočil na jej slovne prezentovanú integritu a on sa nemôže brániť, lebo tam jednoducho nie je.

Takáto situácia, ale nenastala, lebo doc. Drgonec práve naopak už nechcel a ani nemohol pre nedostatok času rozprávať o tom, čo považoval za právne zodpovedané a čo už bolo podľa jeho názoru správne vysvetlené Harabinom.

Toto, čo predviedla Žitná Lučaiová je nesporný novinársky hnoj a hyenizmus.

Zároveň, to ale nesporne dokumentuje, že momentálne korupčno-podvodné elity držiace politické kormidlo moci na Slovensku sa zo strachu o svoje kreslá desivo boja pravdy a z titulu tejto primitívnej osobnej motivácie ochotní týrať, šikanovať a nepochybne i neústavným spôsobom mučiť ľudí nenakazených koronavírusom.

Luxusný dovolenkový výlet Bidenovej na Slovensku.

09.05.2022

V zmysle Pravidiel diplomatického protokolu v Slovenskej republike nemá manželka prezidenta USA Joe Bidena postavenie oficiálneho predstaviteľa štátu, ani osoby sprevádzajúcej hlavu štátu. Nie je možné jej preto priznávať rovnaké postavenie, ako keby bola súčasťou návštevy prezidenta USA, nakoľko prezident nepricestoval spoločne s ňou. Konkrétne ide o vyvesovanie [...]

Ivan Mikloš nový poradca Čaputovej. Na otázky vraždenia civilistov na Ukrajine?

03.05.2022

Mikloš, ktorý v marci 1999 konkrétne pomáhal Američanom vraždiť srbských civilistov sa zrazu „záhadne“ presne o 23 rokov neskôr stáva poradcom Čaputovej. Prečo asi ? Náhoda? Alebo proces „Niekým“ riadený proti Slovensku? Slovanom? Kto je vlastne Mikloš, poradca Čaputovej od polovice marca 2022? Mikloš, okrem iného, je bez najmenších pochybnosti autor vykradnutia [...]

Podstata dnešných problémov na Ukrajine je dokonale vystihnutá vo vyjadreniach Anglosasov o Slovanoch v nie tak dávnej minulosti.

28.04.2022

Bill Clinton, americký prezident: „Cieľom NATO v budúcnosti je nasadiť mierové sily v regiónoch etnických konfliktov a hraničných sporov od Atlantického oceánu po pohorie Ural.“ Smernica prezidenta USA Clintona č. 13, február 1992 „… Na privedenie Jeľcina k moci sme minuli mnoho miliárd dolárov, ale viac ako sa nám to vyplatilo, vyradili sme konkurenta – [...]

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07, aktualizované: 13:40

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?