Založ si blog

Chce sa Matovič vedome podieľať na postupnom zabíjaní ľudí? (Štvrtá časť o koronavíruse)

Kým médiá omieľajú jednu jedinú tému, mimo pozornosti občanov prebieha proces zavádzania 5G sietí na Slovensku. Deje sa to bez akéhokoľvek posúdenia rizík pre zdravie a životy ľudí! Deje sa to napriek tomu, že pred rizikami 5G sietí varuje celosvetová výzva 170-tich vedcov (voxo.eu/elektrosmog/vyzva-vedcov-proti-5G) vrátane štyroch vedcov zo Slovenska:Igora Belyaeva a Michala Teplana so SAV a Jána Jakuša a Ladislava Janouška z martinskej a žilinskej univerzity. Vysoko erudovaní odborníci nás naliehavo varujú, že technológia 5G predpokladá oveľa vyššiu elektromagnetickú záťaž a má preukázateľne škodlivé účinky na ľudí a životné prostredie.

Cituje sa staršia výzva 220 vedcov z viac ako 40 krajín spred dvoch rokov, ktorá poukázala na skutočnosť, že „mnohé nedávne vedecké publikácie ukázali, že EMF ovplyvňujú živé organizmy už pri oveľa nižších úrovniach intenzít, než aké má stanovené väčšina medzinárodných a národných smerníc“. Účinky zahŕňajú zvýšené riziko vzniku rakoviny, bunkový stres, zvýšené množstvo škodlivých voľných radikálov, genetické poškodenia, štrukturálne a funkčné zmeny reprodukčného systému, poruchy učenia a pamäti, neurologické poruchy a negatívne vplyvy na celkovú pohodu ľudí. Poškodenie sa však nevzťahuje len na ľudskú rasu, ale množia sa dôkazy o škodlivých účinkoch aj na rastliny a zver.

Veľké množstvo vedeckých štúdií poukazuje na ujmu na ľudskom zdraví spôsobenú elektromagnetickými poľami. Medzinárodná agentúra pre výskum rakoviny (IARC) – agentúra pracujúca pre Svetovú zdravotnícku organizáciu dospela v roku 2011 k záveru, že elektromagnetické polia s frekvenciami od 30 kHz do 300 GHz sú možným karcinogénom u ľudí (skupina 2B).

Odborníci varujú, že normy ICNIRP, ktorými sa riadi aj Slovensko, sú zastarané. Dôvodom existencie „zavádzajúcich“ smerníc je konflikt záujmov členov rady ICNIRP vzhľadom na ich vzťahy s telekomunikačnými alebo energetickými spoločnosťami. Vedci žiadajú zastavenie expanzie 5G. Zastaviť projekt 5G sa nedávno podarilo Slovinskej vláde a slovenská vláda by si z nej mala zobrať príklad.

Na Slovensku je však o rizikách 5G ticho, a koronavírus-nekoronavírus, nech sa aj chod celého Slovenska zastaví, ale projekt 5G beží ďalej. Toto ignorovanie rizík 5G sietí vyvoláva dojem, že drastické opatrenia proti koronavírusu ničiace ekonomiku štátu a psychiku ľudí sú farizejské a že v skutočnosti vláde vôbec nezáleží na zdraví ľudí, ale na záujmoch korporácií a elít. Lebo v oboch prípadoch hrá podľa nôt, ktoré jej rozdali úradníci v Bruseli a spol.

Prečo pri 5G sieťach, ktoré, ak sa raz spustia, ostanú trvalým faktorom poškodzovania zdravia, zrazu úrad verejného zdravotníctva zatvára oči, keď pri koronahystérii vláda bezprecedentne porušuje aj slobodu vierovyznania, zatvára chrámy a hlavný hygienik rozhoduje dokonca ešte aj o tom, akým spôsobom možno kresťanom podávať sväté prijímanie? A regulačný úrad sieťových odvetví si ako ponský Pilát umýva ruky, lebo vraj nemá kompetenciu skúmať zdravotné riziká 5G, preto ich neskúma. A bez skúmania rizík, pod rúškom koronakrízy v posledné marcové dni spustil výberové konanie, v ktorom sa má koncom mája rozhodnúť, ktorý telekomunikačný operátor na ktorej frekvencii nás bude ožarovať stokrát intenzívnejším žiarením než dosiať.

Kým sa neposúdi dopad 5G na zdravie ľudí a prírodu, kým sa vedecky nedokáže bezpečnosť tejto novej technológie, musí sa proces zavádzania 5G sietí okamžite pozastaviť. Dokonca aj z dôvodu koronakrízy. Pretože je zaujímavým faktom, že najvyššia úmrtnosť na koronavírus je práve v lokalitách, kde spustili 5G siete. A tam, kde ich niet, je situácia oveľa lepšia. Ak niekto upozorňuje na túto zhodu, označujú ho za konšpirátora. Ale aj sedliacka logika hovorí, že teľa vystresované vysokou elektromagnetickou záťažou je zraniteľnejšie a ťažšie sa lieči. Čiže vláda a jej poradcovia by mali brať vážne varovania vedcov a v každom prípade, alebo aspoň pre istotu, aby sa nezhoršila situácia, pozastaviť projekt 5G sietí.

A ak vláda neverí mne, v tomto smere laikovi, nech si vezme do poradného tímu najlepších odborníkov z tejto oblasti. Na Slovensku ich máme a ich mená som uviedol.

Luxusný dovolenkový výlet Bidenovej na Slovensku.

09.05.2022

V zmysle Pravidiel diplomatického protokolu v Slovenskej republike nemá manželka prezidenta USA Joe Bidena postavenie oficiálneho predstaviteľa štátu, ani osoby sprevádzajúcej hlavu štátu. Nie je možné jej preto priznávať rovnaké postavenie, ako keby bola súčasťou návštevy prezidenta USA, nakoľko prezident nepricestoval spoločne s ňou. Konkrétne ide o vyvesovanie [...]

Ivan Mikloš nový poradca Čaputovej. Na otázky vraždenia civilistov na Ukrajine?

03.05.2022

Mikloš, ktorý v marci 1999 konkrétne pomáhal Američanom vraždiť srbských civilistov sa zrazu „záhadne“ presne o 23 rokov neskôr stáva poradcom Čaputovej. Prečo asi ? Náhoda? Alebo proces „Niekým“ riadený proti Slovensku? Slovanom? Kto je vlastne Mikloš, poradca Čaputovej od polovice marca 2022? Mikloš, okrem iného, je bez najmenších pochybnosti autor vykradnutia [...]

Podstata dnešných problémov na Ukrajine je dokonale vystihnutá vo vyjadreniach Anglosasov o Slovanoch v nie tak dávnej minulosti.

28.04.2022

Bill Clinton, americký prezident: „Cieľom NATO v budúcnosti je nasadiť mierové sily v regiónoch etnických konfliktov a hraničných sporov od Atlantického oceánu po pohorie Ural.“ Smernica prezidenta USA Clintona č. 13, február 1992 „… Na privedenie Jeľcina k moci sme minuli mnoho miliárd dolárov, ale viac ako sa nám to vyplatilo, vyradili sme konkurenta – [...]

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.