Založ si blog

Sme v psychoinformačnej vojne. Druhá časť o KORONAVÍRE (Prvá: Protikresťanské ťaženie Pellegriniho a Matoviča)

Zdravý prístup vždy predpokladá skúmať fakty, zhromažďovať dôkazy a až na základe nich súdiť – takto som postupoval vo svojej sudcovskej praxi a rovnaký prístup používam aj na analýzu spoločenskej situácie.

V roku 2010 bol vytvorený Good club, do ktorého vstúpili predstavitelia tzv. svetovej elity ako Bil Gates, David Rockefeller, Warran Buffett, Michael Bloomberg, Ted Turner a George Soros. Jedným z problémov, ktoré sa klub podujal riešiť, bolo údajné preľudnenie zeme. Svojimi názormi na túto tému sa netajili ani v minulosti. Napríklad Ted Turner v roku 2008 povedal, že ideálne by bolo znížiť počet obyvateľov na zemi na dve miliardy ľudí.

Elity si vymysleli aj falošnú teóriu údajného nebezpečenstva CO2, ktorú som detailne demaskoval v knihe Naša vlasť.

Keď Bil Gates vystúpil na konferencii TED X v roku 2010, uviedol ako hrozbu emisiu 26 biliónov ton CO2 ročne a zamýšľal sa: „Z prudkého rastu musíme uskutočniť pokles na nulu. CO2 = P (počet ľudí) x S (množstvo služieb) x E (energia na služby) x C (množstvo CO2 emitovaného na jednotku energie). Pozrime sa na rovnicu a zvážme, ako možno výsledok znížiť na nulu. Zrejme sa niektorá z hodnôt bude musieť priblížiť k nule. Prvý máme počet obyvateľstva … Ak vykonáme skutočne dobrú prácu s novými vakcínami, zdravotníctvom, službami reprodukčného zdravia dokážeme znížiť počet obyvateľstva o 10 – 15 %.“

Podčiarkujem, Bil Gates, známy podporovateľ celosvetovej vakcinácie chce očkovaním znižovať počet obyvateľstva.

Nemá byť cieľ očkovania náhodou opačný?

V decembri 2018 Bil Gates na konferencii organizovanej Zdravotníckou spoločnosťou štátu Massechucense predpovedal silný pandemický vírus z Číny, ktorého obeťou sa za šesť mesiacov môže stať 33 miliónov ľudí. Pozrimeže, aký vizionár!

Toto je však spoločensky deštrukčná psychotechnika a nazýva sa prognózne programovanie, aby podvedomie ľudí bolo pripravené, že sa nejaká udalosť udeje, hoci ju považujeme za nereálnu až do chvíle, kým sa neuskutoční. Podobne sú zamerané niektoré hollywoodske filmy.

Rovnako speváčka Madona na Eurovízii v máji 2019 vo vystúpení vizuálne podobnom na rituál satanistickej cirkvi spievala s koronavírusovou korunkou na hlave a pozabíjala tanečníkov v plynových maskách. Tá pieseň Wake up vyšla na albume, na zadnej strane ktorého je písací stroj s nápisom Corona!

Ďalšia vizionárka!

Prognózne programovanie pokračovalo simuláciou pandémie dva mesiace pred objavením sa vírusu v októbri 2019 na podujatí Event 201,. Organizovali ho The Johns Hopkins Center for Health Security, Bil and Melinda Gates Foundatiou a Svetové ekonomické fórum. Predvádzali na ňom šialený scenár pandémie koronavírusu, ktorý zachváti zem. V simulácii prijímali rozsiahle reštrikčné opatrenia, vyčísľovali ekonomické straty a prognózovali vyše 60 miliónov ľudských obetí koronavírusu.

Ak pozorujeme, čo sa deje okolo koronavírusu – je to skutočne scenár predpokladajúci desiatky miliónov mŕtvych.

Zrejmé je, že dnes hráme to, čo napísal niekto iný za celkom iných predpokladov a my sme návnadu zhltli aj s navijakom. Myslím, že sme mali postupovať principiálne inak – vytvoriť si vlastný postup primeraný pre Slovensko. Predovšetkým nezastrašovať ale mobilizovať obyvateľstvo, zakázať šírenie poplašných správ, dôsledne aktualizovať a objektivizovať situáciu, nepotierať náboženské slobody, zabrániť zbytočným ekonomickým stratám a zvážiť, či prijaté opatrenia nespôsobia väčšie ublíženie na zdraví spoločnosti než potenciálne koronavírus.

Neviem od stola povedať, čo by som robil vo vláde, ale rozhodne by som neklamal obyvateľstvo a nezastrašoval. Presadzoval by som mobilizáciu občanov na obranu, pretože ide skutočne o psychoinformačnú vojnu s biologickou zápletkou.

O umelom pôvode koronavírusu nehovorila len česká bipologička Soňa Peková, ale faktom je, že Gatesov fond financuje výskumy na Pirbright Institute s koronavírusom. Pritom tento inštitút si dal už 23. júla 2015 patentovať koronavírus za účelom výroby vakcín proti chorobám ako „infekčná pneumónia“. Keď to inštitútu vytkli, tvrdil, že ide o iný koronavírus.

Výhodou umelo vytvoreného vírusu je, že sa naň dajú vopred vyvinúť testovacie sety a vakcína, ktoré sa potom vhodne použijú a speňažia. Čiže ak je vírus umelý, nemusí byť hneď aj extrémne nebezpečný – ale je praktický pre farmaceutický priemysel.

Vnímam, že už teraz ide o veľký biznis s koronavírusom a ďalší veľký biznis sa chystá s vakcínou, ako to bolo pri vtáčej chrípke, keď štátom nanútili nákup vakcín, ktoré sa potom vyhadzovali do koša.

Scenáre s vtáčími a prasacími chrípkami elitám nevyšli. Chrípka je predsa len chrípka, či už taká, alebo onaká. Bolo treba zmeniť názov choroby. Etabloval sa koronavírus a mimoriadne sa ním zastrašuje spoločnosť.

Odborníci však vravia, že koronavírusy sú prirodzenou súčasťou organizmu a všetci ich v sebe nosíme. A že teda nejde o nový vírus, ale o nový test. Začalo sa v ľuďoch testovať niečo, čo sa nikdy netestovalo – prítomnosť koronavírusov.

Štatistiky však poskytujú celkové hodnotenia chorobnosti a úmrtnosti.

Treba si uvedomiť, že priemerne umieralo v Taliansku minulý rok 2500 ľudí denne. Preto ak nás dnes ľakajú informácie o stovkách mŕtvych v rozsahu 500 až 800 osôb v Taliansku, treba si tieto počty zasadiť do rámca celkových štatistických čísel. Podľa štatistík sa napríklad súčasná úmrtnosť v Taliansku podobá na úmrtnosť v roku 2017 počas chrípkovej epidémie. Môžete si sami kontrolovať fakty na www.euromomo.eu.

Aj najrenomovanejší britský lekársky vedecký časopis The New England Journal of Medicine 26. marca 2020 uvádza riziká na pravú mieru. Píše, „že celkové klinické následky Covid 19 sa napokon viac podobajú na ťažkú sezónnu chrípku (s mierou úmrtnosti 0,1 %) alebo pandemickú chrípku (podobnú tej z rokov 1957 a 1968) než na chorobu ako SARS alebo MERS, pri ktorých bola miera úmrtnosti 9-10% resp. 36%.“

V Nemecku už ľudia spustili petície za vrátenie života do normálu.

Aj my musíme štátnicky múdro uvažovať a konať, aby sme sami seba neporazili v rozpútanej psychoinformačnej vojne.

Luxusný dovolenkový výlet Bidenovej na Slovensku.

09.05.2022

V zmysle Pravidiel diplomatického protokolu v Slovenskej republike nemá manželka prezidenta USA Joe Bidena postavenie oficiálneho predstaviteľa štátu, ani osoby sprevádzajúcej hlavu štátu. Nie je možné jej preto priznávať rovnaké postavenie, ako keby bola súčasťou návštevy prezidenta USA, nakoľko prezident nepricestoval spoločne s ňou. Konkrétne ide o vyvesovanie [...]

Ivan Mikloš nový poradca Čaputovej. Na otázky vraždenia civilistov na Ukrajine?

03.05.2022

Mikloš, ktorý v marci 1999 konkrétne pomáhal Američanom vraždiť srbských civilistov sa zrazu „záhadne“ presne o 23 rokov neskôr stáva poradcom Čaputovej. Prečo asi ? Náhoda? Alebo proces „Niekým“ riadený proti Slovensku? Slovanom? Kto je vlastne Mikloš, poradca Čaputovej od polovice marca 2022? Mikloš, okrem iného, je bez najmenších pochybnosti autor vykradnutia [...]

Podstata dnešných problémov na Ukrajine je dokonale vystihnutá vo vyjadreniach Anglosasov o Slovanoch v nie tak dávnej minulosti.

28.04.2022

Bill Clinton, americký prezident: „Cieľom NATO v budúcnosti je nasadiť mierové sily v regiónoch etnických konfliktov a hraničných sporov od Atlantického oceánu po pohorie Ural.“ Smernica prezidenta USA Clintona č. 13, február 1992 „… Na privedenie Jeľcina k moci sme minuli mnoho miliárd dolárov, ale viac ako sa nám to vyplatilo, vyradili sme konkurenta – [...]

Islamský štát, islamisti

Islamský štát zaútočil na provládnych bojovníkov v Sýrii, zabili 28 vojakov

19.04.2024 11:05

Pri druhom útoku blízko Búkamálu pri hraniciach s Irakom zomrelo ďalších šesť sýrskych vojakov a dvaja boli unesení.

OSN / Organizácia spojených národov /

USA vetovali palestínsku žiadosť o plné členstvo v OSN. Agresívna politika, zúri Abbás

19.04.2024 10:38

Palestínska samospráva vo štvrtok odsúdila Spojené štáty za vetovanie palestínskej žiadosti o plné členstvo v OSN a označila to za "agresiu", ktorá tlačí Blízky východ k "priepasti".

Spišský hrad

Oprava Spišského hradu sa tak skoro nezačne. Šimkovičová nariadila zopakovať súťaž

19.04.2024 10:30

Úspešný uchádzač vraj neposkytol v zákonnej lehote riadnu súčinnosť a požadované dokumenty.

strategický bombardér Tu-22M3m pád ruského lietadla, vojna na Ukrajine

VIDEO: Zostrelili sme Rusom strategický nadzvukový bombardér, hlási Ukrajina. Moskva priznala stratu

19.04.2024 10:20

Podľa ukrajinskej vojenskej rozviedky (HUR) bol bombardér zostrelený v oblasti 300 kilometrov od Ukrajiny.