Založ si blog

Stíhaní Kiska a Trnka za ťažké delikty, nie sú vo väzbe a youtuberi Daňo a Vasky za výtržníctvo áno.

Stíhaní Kiska a Trnka za ťažké delikty, nie sú vo väzbe a youtuberi Daňo a Vasky za výtržníctvo áno.

Viete, čo urobí žaba, keď ju hodíte do hrnca s horúcou vodou? Vyskočí, lebo sa popáli. A čo urobí, keď ju dáte do hrnca vlažnej vody a tú vodu budete pomaly zohrievať až do bodu varu? Žaba sa uvarí. Jej receptory na koži totiž nezaznamenajú, že voda sa stala vriacou. Žaba sa stále cíti príjemne, až do chvíle, kým sa uvarí. Ale to už je neskoro na precitnutie a útek. 

Presne toto sa deje práve v týchto dňoch v našej vlasti. 

Skorumpovaná politická kasta a politikom podriadení a politikmi nasadení sudcovia a prokurátori sa snažia premeniť našu vlasť na diktatúru a totalitu. A veľmi účinne im v tom pomáha oligarchami skúpená liberálna tlač. Robia to postupne, plazivo a plíživo. Krôčik po krôčiku. 

Považujú nás za žaby a myslia si, že nás uvaria, že si to nevšimneme. Ale my sa nedáme, my im to nedovolíme!

O čo ide? Dvaja youtuberi, Martin Daňo a Rudolf Vasky skončili vo väzbe za výtržníctvo. To, čo títo dvaja výtečníci robia, je často kontroverzné, ale musím povedať jednu vec. V našej vlasti musí platiť právo a spravodlivosť pre každého rovnako. Som trestný sudca 40 rokov, ale ešte som nevidel, aby išli za výtržníctvo ľudia do väzby. 

Prečo sú títo dvaja za svoje vystrájanie na internete vo väzbe a taký Trnka a Počiatek a Kaliňák, nie že nie sú vo väzbe, ale nie sú ani stíhaní?! 

A to existuje dôkaz – videonahrávka – o  tom, ako Trnka a Počiatek spoločne s Kaliňákom fungovali ako organizovaná zločinecká skupina a dohovárali sa na zakamuflovaní závažného trestného činu! 

Prečo nie je vo väzbe Kiska? Veď je stíhaný za ťažký daňový delikt. 

Tak títo traja vysokopostavení prominenti, členovia skorumpovanej politickej a cez Čižnára aj prokurátorskej kasty, sú na slobode. 

Prečo nie je vo väzbe Kiska? Veď je stíhaný za ťažký daňový delikt. 

A dvaja youtuberi sú vo väzbe za výtržníctvo?!

Viete, prečo ich dali do väzby? Lebo Daňo a Vasky dlhodobo kritizujú zlodejov, ktorí rozkradli Slovensko a využili na to i politickú stranu Smer. A títo zlodeji v Smere sa boja. 

Preto ich dali do väzby, lebo idú voľby a urobili to pred Vianocami, lebo sa spoliehajú, že ľudia majú dosť svojich starostí a nič si nevšimnú.  

Slovenská vianočná tragédia však pokračuje, poďme ďalej. 

Tibor Eliot Rostas je odsúdený za názor a za citovanie našich veľkých slovenských dejateľov a klasikov. 

A stalo sa to presne 30 rokov a jeden mesiac po Novembri 1989. Kam sme sa to dostali, že 30 rokov po páde totality sme na prahu totality novej ešte väčšej? 

Komunisti sa najviac báli nie ťažkých zločincov a vrahov, ale ľudí, ktorí mali iný názor. A to isté sa deje dnes! 

V súdnej sieni skorumpovaného a spolitizovaného Špecializovaného súdu, ktorý strana VLASŤ navrhuje okamžite zrušiť, tak v tejto súdnej sieni čakalo na Rostasa 20 plne doslova samopalmi ozbrojených policajtov. 

Prečo tam boli?

Lebo sa politická kasta bojí iného názoru?  A čo urobili so mnou? Keď som upozornil, že prokurátor sa počas pojednávania hrá s mobilom a neveriacky som sa tomu usmial, vyhodili ma z pojednávacej miestnosti. 

Keď som ja bol sudcom, v mojej pojednávacej miestnosti si nikto nedovolil hrať sa s mobilom, nieto ešte prokurátor počas pojednávania! 

A znovu: všimnite si, že Rostasa odsúdili pred Vianocami. 

Avšak teraz pred Vianocami sa stala ešte jedna mimoriadne závažná vec. 

Ľuboš Blaha je poslanec za Smer a súčasne je aj vedecký pracovník Slovenskej akadémie vied. Blaha je veľmi aktívny na Facebooku a je mimoriadne neobľúbený medzi ultraliberálnymi úchylákmi, lebo o nich hovorí to, čo sa mnohí boja verejne povedať. 

A čo sa stalo? 

Denník N vyzval Slovenskú akadémiu vied, aby vyvodila dôsledky voči Blahovi, lebo Blaha je podľa Denníka N vraj neslušný. 

  A ako zareagovala Akadémia, táto naša vrcholná vedecká inštitúcia, ktorú si platíme našimi daňami za to, aby na Slovensku robila vedu a mala akademickú nezávislosť?

Tak slávna Akadémia vyzvala Blahu, aby odišiel zo zamestnania! 

Denník N je politický denník. Je to ústredný tlačový orgán úchylných ultraliberálov z Progresívneho Slovenska. Denník N je platený nechutne bohatými oligarchami z Esetu. A tí istí oligarchovia platia aj Progresívne Slovensko, stranu feťáka Trubana a gorilie mláďa Beblavého. 

Takže politické noviny vyzvú  štátnu vedeckú a  akademickú inštitúciu, aby sa zbavila nepohodlného človeka a čo urobí táto inštitúcia? Namiesto toho, aby sa rázne ohradila voči politickému diktátu a hájila si svoju slobodu, sa Slovenská akadémia vied zľakla a okamžite tento škandalózny politický pokyn na likvidáciu človeka poslúchla! 

To je neslýchané, ale zároveň kruto tragické! Uvedomujú si vôbec akademici, čo urobili? Nechápu, že dnes to bol Blaha, ale že zajtra si Denník N vyberie práve ich a tiež budú musieť odísť?! 

Keď ústredný tlačový orgán v minulom režime, čo bol denník Pravda, kritizoval niekoho, kto bol nepohodlný, ten človek celkom určite prišiel o zamestnanie, často aj o slobodu a v päťdesiatych rokoch nezriedka aj o život. 

Ako sa totalitný ústredný politický tlačový orgán volá dnes? Dnes sa volá Denník N. A tiež nie je náhoda, že sa to udialo pred Vianocami. 

Úchyláci z Progresívneho Slovenska, Esetu a Denníka N dúfajú, že ľudia na tento politický zásah do štátnej vedeckej inštitúcie čoskoro zabudnú.

Vlastenci a vlastenky. Blížia sa Vianoce, narodenie nášho Spasiteľa, Ježiš Krista. V tieto dni by sme sa mali stíšiť a premýšľať o živote, hodnotách, rodine, Kristovi a Bohu. 

Ospravedlňujem sa preto, že som hovoril o takýchto znepokojujúcich témach. 

V ľudskom živote však sloboda slova a odpor k diktatúre patria k najvyšším hodnotám. A keď teraz pred Vianocami sa ukázalo, ako plánujú niektorí gauneri zmeniť našu vlasť na diktatúru, nemôžem mlčať. 

Vlastenci a vlastenky, sľubujem vám, že strana VLASŤ nedopustí diktatúru totality na Slovensku. 

My sa nezľakneme a nedáme sa uvariť postupným a nenápadným zvyšovaním teploty v tomto ich plíživom návrate k diktatúre. 

Poďte s nami do toho. Ide o všetko, ide o Slovensko, ide o VLASŤ, ide o vaše rodiny, ide o vaše deti!

Luxusný dovolenkový výlet Bidenovej na Slovensku.

09.05.2022

V zmysle Pravidiel diplomatického protokolu v Slovenskej republike nemá manželka prezidenta USA Joe Bidena postavenie oficiálneho predstaviteľa štátu, ani osoby sprevádzajúcej hlavu štátu. Nie je možné jej preto priznávať rovnaké postavenie, ako keby bola súčasťou návštevy prezidenta USA, nakoľko prezident nepricestoval spoločne s ňou. Konkrétne ide o vyvesovanie [...]

Ivan Mikloš nový poradca Čaputovej. Na otázky vraždenia civilistov na Ukrajine?

03.05.2022

Mikloš, ktorý v marci 1999 konkrétne pomáhal Američanom vraždiť srbských civilistov sa zrazu „záhadne“ presne o 23 rokov neskôr stáva poradcom Čaputovej. Prečo asi ? Náhoda? Alebo proces „Niekým“ riadený proti Slovensku? Slovanom? Kto je vlastne Mikloš, poradca Čaputovej od polovice marca 2022? Mikloš, okrem iného, je bez najmenších pochybnosti autor vykradnutia [...]

Podstata dnešných problémov na Ukrajine je dokonale vystihnutá vo vyjadreniach Anglosasov o Slovanoch v nie tak dávnej minulosti.

28.04.2022

Bill Clinton, americký prezident: „Cieľom NATO v budúcnosti je nasadiť mierové sily v regiónoch etnických konfliktov a hraničných sporov od Atlantického oceánu po pohorie Ural.“ Smernica prezidenta USA Clintona č. 13, február 1992 „… Na privedenie Jeľcina k moci sme minuli mnoho miliárd dolárov, ale viac ako sa nám to vyplatilo, vyradili sme konkurenta – [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.