Založ si blog

Naša vlasť

…Naša vlasť

To, čo nás spája je myšlienka

Slovensko zažíva veľmi silný vnútorný boj medzi aroganciou a právom, medzi ľahostajnosťou a snahou vôbec prežiť ako národ so svojou kultúrou a štátnou suverenitou.

Základom deštrukčných pohybov je korupcia na najvyšších miestach, pochádzajúca aj od finančného kapitálu a viacerých známych mimovládnych organizácií pôsobiacich u nás. 

Zákerná lož je prezentovaná ako akási slušnosť a prekvitá snaha o ovládnutie štátu s najrôznejšími zákulisnými politickými kombináciami spolkov jedných proti druhým. Bude to znieť ako fráza, ale nikoho z udatných bojovníkov za nové Slovensko ľudia nezaujímajú. Ľudia sú pre nich len objekt na manipuláciu, čísla, volič je nula. Drzosť moci ide tak ďaleko, že si sama určuje, kto vyhrá a kto prehrá, nepotrebuje na to ani zákon, ani ústavu, ani fakty, ani pravdu. Ale demokracia predsa neznamená bezbrehý rozklad spoločnosti. Naopak, znamená jej usporiadanosť. Skutočnej demokracie sa boja. Práve demokracia im najviac vadí. Stačia im médiá a peniaze. Kúpiť sa predsa dá všetko. A to je to jasné, prítomné nebezpečenstvo, to je to zlo.

Ako dlhoročný sudca a právnik, ktorý naozaj verí, že zákony treba dodržiavať, mám mimoriadne silnú osobnú motiváciu brániť našu vlasť. Ukazuje sa ako nevyhnutné vo vhodnom čase so všetkou rozhodnosťou osobne pomôcť dobre premyslenými politickými a organizačnými krokmi opäť stabilizovať našu spoločnosť. Priviesť ju do normálneho stavu každodenného pokojného života, bez extrémnych sociálnych pokusov nového liberalizmu a už ani neskrývaného nehorázneho porušovania práva. 

Viem, že veľmi veľa ľudí na Slovensku spája naša spoločná predstava ako chceme dnes a v budúcnosti žiť. Dobre vykonávaná práca pre spoločnosť, ktorá ju ocení, zdravie ducha a tela a láskyplné partnerské a rodinné vzťahy sú základom prirodzeného ľudského šťastia. My nepotrebujeme násilím, podvodmi, či dokonca prevratmi alebo terorom prevziať moc. Ale tvrdo vyžadujeme opäť vrátiť poriadok a dôveru občanov vo vlastný štát. Nepotrebujeme na to nič nehovoriace heslá, ale jasný spoločný program. Štátna moc prichádza prostredníctvom princípov parlamentnej demokracie vo voľbách. Nemožno ju získať podvodom. Taká moc by bola mocou banditov a kriminálnikov. 

Naša sila bude závisieť od našej spoločnej vôle nedovoliť zmeniť našu vlasť na štát okupovaný cudzími vojskami provokujúcimi výbuch ničivej vojny. Len hlúpy sluha cudzích záujmov alebo naozaj zlý človek môže úmyselne chcieť genocídu vlastného národa. Nechceme rozbité a zdevastované mestá plné cudzích ilegálnych migrantov. Nedáme si pošliapavať našu národnú hrdosť, haniť našu bohatú kultúru, nedovolíme prekrúcať históriu a deformovať naše, vysoko civilizované morálne hodnoty. Nemusíme všetok ten strach a smútok najprv zažiť na vlastnej koži. Hranice sú otvorené, stačí sa pozrieť tam, kde vlády už zradili vlastných občanov, kde sa už vzdali práva uplatňovať štátu moc nad svojim územím. Čo sa to deje? Otvorme oči, ale neseďme v nemom úžase a paralyzovaní aroganciou chorých plánov. Nesmieme dovoliť vládu plnú veľkohubej primitívnej nenávisti k vlastnému národu, nesmieme dovoliť zmeniť náš štát na štruktúru zastrašovaných úradníkov potom neschopných hájiť práva a slobody občanov. Nedopusťme hrubo neodborné aktivity ako je napríklad návrh zákazu štátneho jazyka, platenie súkromným firmám za svoje zdravie, zbavenie sa národnej kultúry ako niečoho primitívneho. Nesmú nám určovať prednosť jednej viery pred druhou a zakazovať slobodu slova a názoru. Je neprípustné na úkor väčšiny podporovať najrôznejšie záujmy menšín, ako nejakého údajného nového princípu ľudských práv. Tieto aktivity nie sú pritom vôbec náhodné. Je to zlosť nezadržateľne odchádzajúcej moci samozvaných svetovládcov.

Američania často používajú nevedecký, zjednodušený princíp na rozoznanie pravdy podľa niekoľkých vonkajších znakov. Hovoria, že ak to vyzerá ako kačka, pláva ako kačka a ak to hovorí ako kačka, tak je to pravdepodobne kačka. Sú však aj podstatne dokonalejšie analytické metódy na rozoznanie pravdy. Ja hovorím, že ak sa v našom štáte manipulujú voľby, nedodržiava ústava a zákony zo strany najvyšších politikov, ak sú politici skorumpovaní a vydieraní a ak je názor kritizujúci tieto javy zakazovaný, tak štát je už v rozklade. Ale je to náš štát, naši občania, naše deti, naša kultúra. Prečo by sme si ju mali nechať ukradnúť?  

V tejto súvislosti budem formulovať právny návrh spoločnej myšlienky pre všetkých občanov našej vlasti, ktorí vidia, že musíme konať teraz hneď, že sa musíme spájať a pripraviť na záchranu našej vlasti. Vzácni a cenní sú pre nás všetci cítiaci ľudia v politike národných síl, aj mimo nich. Rešpektujeme aj názory iných. Sme trpezliví a veríme, že spojenie občanov vznikne na argumentoch, ktoré majú váhu odhodlania, čistého úmyslu, práva a pravdy.

Luxusný dovolenkový výlet Bidenovej na Slovensku.

09.05.2022

V zmysle Pravidiel diplomatického protokolu v Slovenskej republike nemá manželka prezidenta USA Joe Bidena postavenie oficiálneho predstaviteľa štátu, ani osoby sprevádzajúcej hlavu štátu. Nie je možné jej preto priznávať rovnaké postavenie, ako keby bola súčasťou návštevy prezidenta USA, nakoľko prezident nepricestoval spoločne s ňou. Konkrétne ide o vyvesovanie [...]

Ivan Mikloš nový poradca Čaputovej. Na otázky vraždenia civilistov na Ukrajine?

03.05.2022

Mikloš, ktorý v marci 1999 konkrétne pomáhal Američanom vraždiť srbských civilistov sa zrazu „záhadne“ presne o 23 rokov neskôr stáva poradcom Čaputovej. Prečo asi ? Náhoda? Alebo proces „Niekým“ riadený proti Slovensku? Slovanom? Kto je vlastne Mikloš, poradca Čaputovej od polovice marca 2022? Mikloš, okrem iného, je bez najmenších pochybnosti autor vykradnutia [...]

Podstata dnešných problémov na Ukrajine je dokonale vystihnutá vo vyjadreniach Anglosasov o Slovanoch v nie tak dávnej minulosti.

28.04.2022

Bill Clinton, americký prezident: „Cieľom NATO v budúcnosti je nasadiť mierové sily v regiónoch etnických konfliktov a hraničných sporov od Atlantického oceánu po pohorie Ural.“ Smernica prezidenta USA Clintona č. 13, február 1992 „… Na privedenie Jeľcina k moci sme minuli mnoho miliárd dolárov, ale viac ako sa nám to vyplatilo, vyradili sme konkurenta – [...]

APTOPIX Russia Ukraine War

List z Charkova: Ako sa žije v tme?

28.03.2024 18:00

Po masívnych raketových útokoch žije Charkov zväčša v tme, no ja sa aj tak usmievam. Možno už len nevládzeme plakať.

1. netradicny porod Krompachy

Zámena pacientiek v pražskej nemocnici viedla u jednej k potratu

28.03.2024 17:47

Zamestnanci nemocnice nedodržali interné predpisy a lekári preto operovali nesprávnu pacientku.

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.

FTX Bankman Fried

Zakladateľ kryptomenovej burzy FTX ide na 25 rokov do väzenia, klientov obral o 10 miliárd dolárov

28.03.2024 17:13, aktualizované: 17:41

Americká justícia označila prípad za jeden z najväčších podvodov v americkej histórii.