Včera som podal trestné oznámenie na poslancov, skorumpovanej, plagiátorskej Matovičovej kliky, ktorí hlasovali za jeho chaoticko-legislatívno-paškvilnú koróna-novelu.

17. októbra 2020, stefanharabin, Nezaradené

Včera som podal trestné oznámenie na poslancov, skorumpovanej, plagiátorskej Matovičovej kliky, ktorí hlasovali za jeho chaoticko-legislatívno-paškvilnú koróna-novelu.

Tí poslanci, ktorí hlasovali za Matovičovu koróno- novelu v podobe chaotického legislatívneho paškvilu bez najmenších pochybnosti spáchali trestný čin zneužitia právomoci verejného činiteľa. 

V tejto spojitosti som preto dal v príspevku na FB profile výzvu policajtom v nasledujúcom znení: 

Neukladajte pokuty zdravým a nevinným ľudom za neplnenie právne neexistujúcich povinnosti uložených Mikasom.

Každý policajt je povinný odmietnuť splniť nezákonný rozkaz nech by jeho autorom bol ktorýkoľvek nadriadený.

Konajte a postupujte len a len v zmysle služobnej prísahy policajta,  v zmysle ktorej ste okrem iného prisahali, že pri plnení svojich povinností sa budete vždy spravovať ústavou a zákonmi.

Podľa Ústavy, na ktorú ste prisahali, sú Mikasove opatrenia zjavne neústavné aj po Matovičovej korónovej novele, ktorá je chaotickým legislatívnym nepodarkom.

A  poslanci za ňu hlasujúci zjavne spáchali trestný čin zneužitia právomoci verejného činiteľa. 

Nesporne raz za to budú trestne stíhaní a aj odsúdení.

Preto nepreberajte na seba budúcu trestnoprávnu zodpovednosť skorumpovanej, plagiátorskej Matovičovej bandy na svoje plecia.

Služobná prísaha policajta:

„Slávnostne vyhlasujem, že budem čestným, statočným a disciplinovaným príslušníkom Policajného zboru Slovenskej republiky. Svoje sily a schopnosti vynaložím na to, aby som chránil práva občanov, ich bezpečnosť a verejný poriadok, a to i s nasadením vlastného života. Pri plnení svojich povinností sa budem vždy spravovať ústavou a zákonmi.“

Harabin policajtom: konajte podľa ústavy, na ktorú ste prisahali…