Prípad Trnka: papalášske zneužívanie práva, Ficove klamstvá a Čaputovej neznalosť kompetencií v úrade prezidenta.

20. januára 2020, stefanharabin, Nezaradené

Prípad Trnka: papalášske zneužívanie práva, Ficove klamstvá a Čaputovej neznalosť kompetencií v úrade prezidenta. 

Nevzatie Trnku do väzby preto, lebo jeho skutok sa podľa prokuratúry údajne nestal, považujem za škan-da-ló-zne. Je to ďalší príklad papalášskeho zneužívania práva v našej vlasti. Normálni ľudia bývajú aj väzobne šikanovaní, ale prominentní gauneri ako napr. práve Trnka, ale aj Počiatek, Kaliňák, Lipšic, Palko, Dzurinda, Mikloš, Rusko, Malchárek, Jankovská a ďalší, alebo nie sú stíhaní vôbec, alebo nie sú vo väzbe. 

Trnkov prípad ešte ukázal dve veľmi dôležité veci: ako sa právnička Čaputová nevyzná v práve a ako právnik a skrachovaný premiér Fico klame. Čaputová síce správne kritizuje Trnkovo nevzatie do väzby, ale neústavne prekračuje svoje zákonné kompetencie, ak si chce predvolať generálneho prokurátora a policajného prezidenta na koberec. Nečudo, že právnička Čaputová nerešpektuje a prekračuje kompetencie v prezidentskom úrade. Veď vieme, že do advokátskej komory sa dostala podvodne a za prezidentku sa nechala inaugurovať bez skončenia volebného procesu, lebo Ústavný súd nerozhodol o volebnej sťažnosti. Nesúhlasím však s Ficovou kritikou Čaputovej, keď hovorí, že nemôžeme hodnotiť rozhodnutia orgánov činných v trestnom konaní. 

Ako však máme rešpektovať to, že prokuratúra politický  marí prácu policajtov a svojho prominentného kolegu nevezme do väzby, lebo skutok sa údajne nestal, pričom všetci sme videli to video Trnku s Počiatkom? 

Táto Ficova kritika Čaputovej je navyše dôkazom Ficovho bez najmenších pochybnosti klamárskeho charakteru.

V roku 2015 sme na Najvyššom súde po právnej analýze rozhodnutím senátu, ktorému som predsedal, dokázali, že Policajná inšpekcia pod ministrom vnútra, je nezákonná a neústavná. S týmto rozhodnutím v súčasnosti súhlasia aj medzinárodné inštitúcie a dávajú nám za pravdu, ale vtedy bývalý premiér Fico so svojím gaunerským a zločineckým kamarátom Kaliňákom nemali dostatok odvahy, aby nás chlapsky a do tváre otvorene kri-ti-zo-va-li, ale pred televíznymi kamerami Markízy rovno doslovne arogantne tvrdili, že urobia všetko preto, aby právoplatné, konečné, nezrušiteľné a právne nezmeniteľné rozhodnutie Najvyššieho súdu, zvrátili.

Prečo?

Jednoducho preto, lebo toto rozhodnutie odpolitizovavalo políciu a rozviazovalo ruky policajtom, aby mohli stíhať okrem iného i Baštrnáka a ostatných zlodejov zo Smeru. Vtedy Fico záhadne  nič nehovoril o rešpektovaní rozhodnutí orgánov činných v trestnom konaní, vrátane Najvyššieho súdu. 

Teraz už ale zrazu volá po rešpektovaní rozhodnutí orgánov činných v trestnom konaní, keď kryjú kryjú jeho politických zlodejov. 

Prečo teraz áno, ale v roku 2015 nie? 

Lebo v roku 2015 sa to Ficovi a Kaliňákovi nehodilo. 

Z toho vyplýva, že skrachovaný premiér Fico je klamár. 

Čo teda ukázal prípad Trnka? 

Papalášizmus a nerovnaké uplatňovanie práva, keď sú prominentní zločinci chránení svojimi politickými kamarátmi a ďalej ukázal i klamstvo a tiež neznalosť zákona. 

To sú presne veci, ktoré dostali Slovensko do katastrofálneho  a kolapsového stavu! 

Musíme to zmeniť! Zákon musí začať platiť pre každého rovnako! Prominenti  a gaunerskí oligarchovia už nemôžu byť nestíhateľní! 

Politici musia prestať klamať a musia poznať kompetencie! 

Slovensko si zaslúži, aby bolo konečne právnym štátom. 

Vy si to zaslúžite.