List voličom SNS a Smer-SD

26. februára 2019, stefanharabin, Nezaradené

Vážení voliči SNS a Smer- SD,

Najskôr sa chcem poďakovať tým voličom týchto strán, ktorých podporu cítim už teraz, či prostredníctvom sociálnych sietí ,alebo osobných stretnutiach po Slovensku.
Verte mi, veľmi si vážim každý váš hlas.
Zároveň však chcem osloviť aj ďalších priaznivcov a sympatizantov strán SNS a strany Smer-SD, ktorí ešte váhajú a nie sú rozhodnutí.
Slovenská národná strana do prezidentského súboja nepostavila svojho kandidáta. Oceňujem tento štátnický akt od jej predsedu Andreja Danka. Som presvedčený, že moje hodnoty sú aj hodnotami SNS ktorá vznikla pred 148 rokmi s jej prvým predsedom Viliamom Paulínym-Tóthom.
Chcem voličov a sympatizantov strany SNS ubezpečiť, že týmto hodnotám som verný celý svoj život a aj naďalej budem.
Budem mať na pamäti vašu podporu a garantujem vám, že hodnoty ktoré spoločne zdieľame budú mojím krédom vo funkcii Prezidenta Slovenskej republiky.
Budem si vážiť každý váš hlas.
Áno, aj mnohí voliči strany Smer-SD a jej sympatizanti sú dnes postavení pred otázku koho voliť.
Chcete eurobyrokrata Maroša Šefčoviča, ktorý viackrát konal v komisii proti Slovensku,  nositeľa bruselských hodnôt globalizácie, multikulturalizmu, postupnej straty suverenity v prospech Bruselu a nenápadného postupného zániku našej štátnosti ,či pomalé vymieranie kresťanských hodnôt na Slovensku?
Alebo Štefana Harabina s jasnými hodnotami ?
Hrdé a sebavedomé Slovensko, rodina ako základ národa, spravodlivosť pre všetkých, to sú hodnoty , ktoré sú hodnotami voličov a sympatizantov strany Smer- SD.
Budem si vážiť každý váš hlas, hlas ktorý nebude len hlasom pre Štefana Harabina, ale bude hlasom pre hrdé, sebavedomé, demokratické, právne a kresťanské Slovensko.
Verím, že vám na našej vlasti záleží rovnako, ako mne a budem sa tešiť spolu s Vami, ak naše hlasy neprepadnú a Slovensko bude môcť napredovať so vztýčenou hlavou.
Prezidentské voľby nie sú politickým bojom strán. Je to voľba občanov. Nezabudnime na to.
Prihováram sa Vám aj slovami Martina Rázusa : „Opravdivo milovať vlasť môže len ten, kto cíti, že korene jeho bytosti sú zapustené v milovanej pôde.“

 

www.harabin-2019.sk